Latest News

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Την έδειραν και της έκοψαν τη μύτη!


Ένα απίστευτο περιστατικό βίας σημειώθηκε στη Ρόδο. Πέντε πέντε αθίγγανοι επιτέθηκαν σε μία 34χρονη και της έκοψαν...
τη μύτη, δαγκώνοντας τη!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας της εφημερίδας Δημοκρατική, όπως υποστηρίζει το θύμα, εντελώς απρόκλητα και αιφνιδιαστικά, ενώ περπατούσε οι πέντε άνδρες άρχισαν να την καταδιώκουν με το αυτοκίνητό τους στην περιοχή Επτά ΒάγιεςΌπως συμπληρώνει στην κατάθεσή της το θύμα, άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει από το αυτοκίνητο, οι δράστες την εγκλώβισαν και όπως καταγγέλλει κατέβηκαν από το όχημα, άρχισαν να τη χτυπάνε και να τη δαγκώνουν με αποτέλεσμα να της ακρωτηριάσουν τη μύτη.
Η γυναίκα έντρομη όπως καταγγέλλει, άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί κόσμος και να απομακρυνθούν οι δράστες.
Οι πολίτες κάλεσαν το ασθενοφόρο προκειμένου να γίνει η διακομιδή της στο Περιφερειακό Νοσοκομείο της Ρόδου. Φθάνοντας στο Νοσοκομείο με το ασθενοφόρο, οι μηνυόμενοι την περίμεναν ακριβώς από έξω και με ρόπαλα προσπαθούσαν να την χτυπήσουν και κατά την έξοδό της από το ασθενοφόρο.
Οι τραυματιοφορείς, που την μετέφεραν τους απέτρεψαν όμως και έτσι μπόρεσε να γίνει η εισαγωγή της στο Νοσοκομείο. Άτυχη γυναίκα υποβλήθηκε σε εγχείρηση πλαστικής αποκατάστασης της μύτης και έχει ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον των 5 ατόμων που της επιτέθηκαν.