Latest News

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Σαουδάραβας με κελεμπία "χουφτώνει" την υπηρέτρια! [βίντεο+εικόνες]

Κινηματογράφησε τον άντρα της να την απατά με την υπηρέτριά τους στην κουζίνα του σπιτιού τους και τώρα κινδυνεύει να φυλακιστεί με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης επειδή ανέβασε το βίντεο...
στο διαδίκτυο.
Ο λόγος για μία γυναίκα από τη Σαουδική Αραβία, η οποία χρησιμοποίησε το κινητό της για να τραβήξει τις «αταξίες» του συζύγου της. Στο βίντεο που ανέβασε στο YouTube και το οποίο έχει γίνει ήδη viral, φαίνεται ο Σαουδάραβας σύζυγός της με την παραδοσιακή λευκή φορεσιά να προσπαθεί να φιλήσει την υπηρέτρια, ενώ εκείνη θέλει να ξεφύγει.
«Η ελάχιστη τιμωρία για αυτόν τον σύζυγο είναι να τον εξοργίσεις» ήταν το σχόλιο που συνόδευε το βίντεο, λόγω του οποίου όμως η απατημένη σύζυγος κινδυνεύει να φυλακιστεί.
«Είναι αντιμέτωπη είτε με έναν χρόνο στη φυλακή είτε με πρόστιμο 77.000 ευρώ για τη συκοφαντική δυσφήμιση του συζύγου της», λέει σε τοπική εφημερίδα δικηγόρος, εξηγώντας παράλληλα ότι, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, όποιος χρησιμοποιεί κινητά τηλέφωνα με κάμερα ή οποιονδήποτε άλλο εξοπλισμό με σκοπό να διασύρει κάποιον, πρέπει να φυλακίζεται.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Σαουδική Αραβία οι γυναίκες απαγορεύεται να οδηγούν, ενώ είναι υποχρεωμένες να πάρουν άδεια από κάποιον άντρα συγγενή για να εργαστούν.
Η θαρραλέα πράξη της απατημένης συζύγου, πάντως, βρήκε θετική ανταπόκριση από πλήθος γυναικών στη χώρα, ενώ το  #SaudiWomanCatchesHusbandCheating συγκέντρωσε περισσότερες από 25.000 αναφορές σε 12 ώρες.
Ταυτόχρονα, το συγκεκριμένο περιστατικό έφερε στην επιφάνεια το ζήτημα όσων εργάζονται ως υπηρέτριες στη χώρα, που στην πλειοψηφία τους είναι μετανάστριες και έχουν περιορισμένα μέσα στη διάθεσή τους για να διεκδικήσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα.