Latest News

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Κοσμοσυρροή στο Πανεπιστήμιο για πορνοστάρ [εικόνες]


Ο πρώην πορνοστάρ Rocco Siffredi άνοιξε το δικό του πανεπιστήμιο ώστε να μάθει στους φοιτητές να δίνουν αξία στα...
προσόντα τους.
Ηδη, χιλιάδες άτομα έσπευσαν να εγγραφούν στην "Siffredi Hard Academy" του ιταλού πορνοστάρ. Αλλά μόνο 30 άτομα, 15 άνδρες και 15 γυναίκες, πέρασαν το τεστ και έγιναν δεκτοί.


Ο ιταλός που είχε την απίστευτη ιδέα, λάνσαρε ως εξής το πανεπιστήμιό του:
«Σήμερα η βιομηχανία του σεξ έγινε πολυσύνθετη, υπάρχει ένας νέος κόσμος και το σεξ πρέπει να μαθαίνεται και να διδάσκεται».

Τα μαθήματα διαρκούν 15 ημέρες και περιλαμβάνουν σεμινάρια για να μιλάει κάποιος σε κάμερα ή τεχνικές ομιλίας, όπως αναφέρει το περιοδικό GQ στην ιταλική του έκδοση.
Ο ίδιος ο Rocco Siffredi, είναι σήμερα 51 ετών, έχει οικογένεια και παιδιά και ασχολείται με την παραγωγή ταινιών σεξουαλικού περιεχομένου. Είναι πρώην ηθοποιός σε πορνοταινίες. Στο εξής θα μοιράζεται το χρόνο του ανάμεσα στο «πανεπιστήμιό» του και στο οικογενειακό του σπίτι στη Βουδαπέστη που θεωρείται πρωτεύουσα της βιομηχανίας ταινιών Χ. Εκεί γυρίζει μια εκπομπή ριάλιτι για την καθημερινή του ζωή η οποία ονομάζεται "Casa Siffredi", και θα προβληθεί σε κανάλι του Μπερλουσκόνι.
«Η ζωή μου είναι εντελώς φυσιολογική. Εργάζομαι πολύ, αγαπώ τον αθλητισμό και έχω δραστηριότητας» δηλώνει ο ίδιος, ο οποίος έχει γυρίσει χιλιάδες ταινίες Χ. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ από πού έρχομαι, θέλω η ζωή μου να είναι πραγματική. Είχα επιτυχίες αλλά δεν έχασα την επαφή με την πραγματικότητα», λέει.