Latest News

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Δήμος Πειραιά: Άκρως εμπιστευτικό! Πως διέρρευσε η έκθεση για το διαχειριστικό έλεγχο στα ΜΜΕ

Κάποιοι από το δημοτικό συμβούλιο Πειραιά αναρωτιούνται με ποιο τρόπο ο διαχειριστικός έλεγχος των 268 σελίδων διέρρευσε αμέσως σε blogs, sites και social media, ενώ έφερε τον...



όρο «ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΝ"! 
Υπήρξαν μάλιστα υπονοούμενα για εργαζόμενους και για δημοσιογράφους, που δημοσίευσαν τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου.
H απορία τους μπορεί να είναι προσχηματική, αλλά θα τους εξηγήσουμε πως έφτασε η έκθεση στο Reportaz Net, αν και αυτό δεν είναι και τόσο δημοσιογραφικό...
(Γνωρίζουμε πως έφτασε κι σε άλλα ΜΜΕ, αλλά αυτή δεν είναι δουλειά μας να σας πούμε...)

Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ της Πέμπτης 15 Οκτωβρίου, όταν βάλαμε μια...χαριτωμένη ανάρτηση με τίτλο "Αυτή είναι η είδηση της ημέρας στο Δήμο Πειραιά"! (ΕΔΩ). 

Τότε σχεδόν αμέσως λάβαμε ένα μήνυμα που μας έλεγε ότι η είδηση της ημέρας είναι ότι το πόρισμα για τον διαχειριστικό έλεγχο παραδόθηκε στον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη.  (ΕΔΩ)

Μετά ήταν θέμα χρόνου να μας το στείλουν μέσω e- mail κι έγινε η ανάρτηση με εικόνες από την έκθεση για το διαχειριστικό έλεγχο στο Δήμο Πειραιά (ΕΔΩ)

Στη συνέχεια, την σκυτάλη των αποκαλύψεων πήρε tovima.gr, το οποίο πέντε μέρες αργότερα δημοσίευσε αποσπάσματα από την έκθεση των ελεγκτών και αναδημοσιεύτηκαν κι άλλου  (ΕΔΩ) 

Κάπως έτσι διέρρευσε η "εμπιστευτική" έκθεση για το διαχειριστικό έλεγχο στο Δήμο Πειραιά...


Πιο απλά δεν γίνεται να το εξηγήσουμε πως διέρρευσε η έκθεση για το διαχειριστικό έλεγχο. Απλά φανταστείτε πως είναι να στέλνεις ένα μήνυμα με επισυναπτόμενο στο facebook...
Τι δεν καταλαβαίνετε τώρα;