Latest News

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Μαθήματα ανθρωπιάς παρέδωσαν μαθητές στην ΚΟΔΕΠ

Μαθήματα ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης παρέδωσαν οι μαθητές και οι καθηγητές του 10ου Γυμνασίου Πειραιά...
στην ΚΟΔΕΠ.

Οι μαθητές ευαισθητοποιήθηκαν και συγκέντρωσαν τρόφιμα με τη στήριξη και την καθοδήγηση των καθηγητών τους. συγκέντρωσαν τρόφιμα για τους άστεγους και τους άπορους συμπολίτες της πόλης. 

Η διευθύντρια του 10ου Γυμνασίου Πειραιά Ελένη Κονιδάρη και η υποδιευθύντρια Ευτυχία Αποστολάκη μαζί με μαθητές παρέδωσαν όσα τρόφιμα συγκέντρωσαν στην ΚΟ.Δ.Ε.Π. 

Η διευθύντρια του 10ου Γυμνασίου Πειραιά Ελένη Κονιδάρη δήλωσε : «Η συγκέντρωση των τροφίμων έγινε από όλο το σχολείο, καθώς τα παιδιά ήθελαν να προσφέρουν στους άστεγους και τους άπορους της πόλης και επιλέξαμε την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Πειραιά. Είμαστε ένα σχολείο, σε μια γειτονιά, όπου ο κόσμος περνά δύσκολα. Για το λόγο αυτό, καθηγητές και μαθητές είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι με τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Οι μαθητές μας, συμμετείχαν ενεργά και μας συγκίνησαν ιδιαίτερα παιδιά που έφεραν τρόφιμα, τα οποία γνωρίζουμε ότι οι οικογένειές τους έχουν μεγάλη οικονομική δυσχέρεια».


@Τώρα απομένει στην ΚΟΔΕΠ να κάνει το αυτονόητο και να μοιράσει τα τρόφιμα στους άπορους και άστεγους του Πειραιά, αλλά αυτό μπορεί να ακούγεται εύκολο, αλλά μάλλον φαίνεται πως δεν είναι...