Latest News

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Δήμος Πειραιά: Πέταξαν "λευκή πετσέτα" για το λιμάνι - Τι έλεγε πριν ένα χρόνο ο Γ. Μώραλης για τον ΟΛΠ

Αν ακούσει κάποιος τον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη όσα έλεγε προεκλογικά για το λιμάνι του Πειραιά και τώρα να μιλάει για τα ανταλλάγματα που υποτίθεται πως διεκδικεί από την πώληση του ΟΛΠ, τότε είναι πιθανόν να νομίζει ότι πρόκειται για...
άλλον άνθρωπο!
Ο δήμαρχος της πόλης φαίνεται λες και έχει πετάξει λευκή πετσέτα μετά την αρνητική απάντηση του ΤΑΙΠΕΔ στην πρόταση για την δημιουργία Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στο Δήμο Πειραιά.
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΠ  
Μετά απ΄αυτήν την εξέλιξη και εν όψει της επικείμενης πώλησης του ΟΛΠ θα περίμενε κανείς να υπάρξει κάποια αντίδραση από την δημοτική αρχή του Γιάννη Μώραλη που είχε κεντρικό σύνθημα του προεκλογικού του προγράμματος ότι "ο Πειραιάς θα αναπτυχθεί κοιτώντας προς την θάλασσα". 
Χαρακτηριστική είναι η επιστολή του Γ. Μώραλη που εστάλη στις 2 Ιουνίου 2014 - λίγες ημέρες μετά την εκλογή του στο Δήμο Πειραιά - στον τότε Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για τον ΟΛΠ. 
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΠ
Όλα αυτά φαίνεται ότι έχουν ξεχαστεί από τον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, αν και για το πρόγραμμα αυτό ψηφίστηκε από τους δημότες του Πειραιά.
Έτσι, τώρα φαίνεται να έχουν αρχίσει τα ιδιότυπα παζάρια για να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα ανταλλάγματα από την πώληση του ΟΛΠ σε ιδιώτες που ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρούνται ότι είναι "συνεργάτες" των Δήμων της περιοχής!