Latest News

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Άγριο κράξιμο στο "Λιμάνι της Αγωνίας" για τον ΟΛΠ


Μπόλικο κράξιμο έπεσε στο "Λιμάνι της Αγωνίας" στη συζήτηση για την πώληση του ΟΛΠ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου...
στον Πειραιά.
 Όσοι άσκησαν κριτική έκαναν λόγο ούτε λίγο ούτε πολύ για υποκρισία σχετικά με την στάση της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Πειραιά.  Δεν μπορεί ο ιδρυτής της παράταξης να ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του ως υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας στην πώληση του ΟΛΠ και το "Λιμάνι της Αγωνίας" να καλεί σε κινητοποιήσεις για να ματαιώσουν την διαδικασία της ιδιωτικοποίησης. 
Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα κάποιος μπορεί να πιστέψει ότι αν πραγματικά δίνουν αγώνα κατά της πώλησης του ΟΛΠ ή απλά προσπαθούν να μην χάσουν την κομματική τους πελατεία μετά την αλλαγή πλεύσης του ΣΥΡΙΖΑ για το λιμάνι του Πειραιά.

Η κριτική θα μπορούσε -και ίσως θα έπρεπε- να είναι ακόμη πιο σκληρή για το "Λιμάνι της Αγωνίας", αλλά δεν μπορεί να την κάνουν όσοι τους επιτρέπουν με την αδράνεια τους να είναι οι μόνοι που εμφανίζονται πως αντιδρούν στην πώληση που κάνουν οι ίδιοι!

@ Το κράξιμο στο "Λιμάνι της Αγωνίας" είναι εύκολο, αλλά δεν μπορεί να γίνεται μόνο αυτό και απ' όσους έχουν αποδεχτεί την πώληση του ΟΛΠ χωρίς να κάνουν τίποτα...