Latest News

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Τι δείχνει ο τρόπος που φιλιέστε για τη σχέση σας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το φιλί είναι η πιο χαρακτηριστική ένδειξη τρυφερότητας ανάμεσα στα ζευγάρια. Ωστόσο, το συγκεκριμένο στυλ φιλιού που προτιμά ένα ζευγάρι φαίνεται πως αποκαλύπτει σημαντικές πληροφορίες για τη σχέση. Δείτε μέσα από μια σειρά εικόνων τι δείχνει το κάθε στυλ φιλιού...
Τρυφερό φιλί
Τα χείλη των δύο συντρόφων ακουμπούν απαλά και το φιλί είναι γλυκό και ρομαντικό. Δείχνει ότι οι δύο σύντροφοι νιώθουν πολύ άνετα ο ένας με τον άλλο.
Πεταχτό φιλί
Είναι γρήγορο και παιχνιδιάρικο και θυμίζει το πρώτο φιλί που αντάλλαξε καθένας από τους δύο συντρόφους σε μικρή, ακόμη και παιδική, ηλικία. Το πεταχτό φιλί είναι κάτι σαν «δοκιμή» για ένα ζευγάρι που μόλις γνωρίστηκε ή ένας τρυφερός τρόπος να χαιρετιούνται τα ζευγάρια που είναι πολύ καιρό μαζί.
Φιλί στο άνω ή το κάτω χείλος
Όταν ο ένας εκ των δύο συντρόφων «αγκαλιάζει» με τα χείλη του είτε το άνω είτε το κάτω χείλος του αγαπημένου του δείχνει ότι εστιάζει με πολλή αγάπη και ρομαντισμό στο φιλί.
Φιλί με γλώσσα
Αυτό το είδος φιλιού είναι μια «εξερεύνηση» μεταξύ του ζευγαριού. Είναι ένα φιλί που χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος και ενθουσιασμό.
Άτσαλο φιλί
Όταν υπάρχει μεταξύ των δύο συντρόφων υπερβολική σεξουαλική ενέργεια και έντονο πάθος, το φιλί –ακόμη και σε δημόσιο χώρο– μπορεί να είναι λίγο αδέξιο, χωρίς ρυθμό και χωρίς όρια.
Φιλί στο μάγουλο
Είναι ένα φιλί που ανταλλάζουμε όχι μόνο ερωτικά αλλά γενικώς με τα αγαπημένα μας πρόσωπα ή ακόμη και για να χαιρετήσουμε κάποιον. Το φιλί στο μάγουλο δείχνει τρυφερότητα ή και συμπάθεια. Εάν δύο σύντροφοι συνηθίζουν να φιλούν ο ένας τον άλλο στο μάγουλο, δείχνει ότι το θεμέλιο της σχέσης τους είναι μια βαθιά φιλία.
Φιλί με κλειστό στόμα

Δείχνει ότι οι δύο σύντροφοι δεν νιώθουν ιδιαίτερα άνετα μεταξύ τους. Για ένα ζευγάρι που είναι πολύ καιρό μαζί, το φιλί με κλειστό στόμα είναι ίσως ένδειξη συναισθηματικής αποστασιοποίησης και έλλειψης επικοινωνίας.
Φιλί του αγγέλου

Ως «φιλί του αγγέλου» χαρακτηρίζεται το φιλί όπου ο ένας εκ των δύο συντρόφων φιλά απαλά τα κλειστά βλέφαρα του άλλου. Πρόκειται για μια κίνηση που έχει σαν στόχο να νιώσει ο αποδέκτης του φιλιού ασφάλεια και ζεστασιά.
Δάγκωμα στα χείλη
Όταν τα ζευγάρια φιλιούνται δαγκώνοντας απαλά ο ένας τα χείλη του άλλου, αυτό σημαίνει ότι η σχέση τους είναι πολύ δυναμική. Το φιλί αυτό δείχνει ότι το πάθος παραμένει ζωντανό στη σχέση και ότι η σεξουαλική ζωή του ζευγαριού είναι υγιής.
Φιλί... Σπάιντερμαν

onmed.gr