Latest News

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Απίστευτο: Χωρίς άδεια και πυρασφάλεια το γκαράζ του Δήμου Πειραιά!


Χωρίς τις απαιτούμενες άδειες λειτουργίας και πυρασφάλειας είναι το γκαράζ του Δήμου Πειραιά που στεγάζεται στο κτίριο -γιαπί της Ραλλείου Σχολής στο κέντρο...
της πόλης.
Το γκαράζ λειτουργεί στο ισόγειο του κτιρίου που έχει παραχωρηθεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να γίνει το νέο δικαστικό μέγαρο του Πειραιά.
Ωστόσο, σύμφωνα με καταγγελίες στο Reportaz Net, το γκαράζ δεν διαθέτει άδεια λειτουργίας και κατ' συνέπεια δεν μπορεί να λάβει ούτε άδεια πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Εκεί, καθημερινά σταθμεύουν τα αυτοκίνητα τους, ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, οι αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι ειδικοί συνεργάτες/ σύμβουλοι, αλλά και κάποιοι πρώην αιρετοί (και διάφοροι άλλοι...).
Το γκαράζ λειτουργεί παράνομα και εγκυμονεί κινδύνους σε όσους παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους, καθώς στο παρελθόν έχουν εκδηλωθεί πυρκαγιές, ενώ κατ΄καιρούς έχουν σημειωθεί και μικροατυχήματα.
@Αλήθεια, ποιος θα είναι υπεύθυνος να λογοδοτήσει στις αρμόδιες αρχές σε περίπτωση που συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα στο γκαράζ του Δήμου Πειραιά;