Latest News

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Σκυταλοδρομία και στο πάνελ (ΕΙΚΟΝΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΕΤ)

Πως μπορεί να χωρέσουν σε πάνελ συνέντευξης τύπου όλοι αυτοί οι ομιλητές της διπλανής φωτογραφίας; 
Δείτε την απάντηση...

"Όλοι οι καλοί χωράνε" λένε και δεν έχουν άδικο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση χρειάστηκε να γίνει ένας αγώνας δρόμου με μια ιδιότυπη σκυταλοδρομία στο πάνελ της συνέντευξη τύπου που έγινε χθες στο αίθριο της Δημοτικής Πινακοθήκης.
Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του Reportaz Net, η σύνθεση του πάνελ χρειάστηκε ν' αλλάξει με τους ομιλητές να δίνουν τη σκυτάλη ο ένας στον άλλον!
Έτσι, μπόρεσαν να μιλήσουν όλοι στην παρουσίαση του αγώνα σκυταλοδρομίας «Βίκος Street Relays» που διεξάγεται  για δεύτερη χρονιά στον Πειραιά.
Πάντως, δεν είναι και η καλύτερη εικόνα ν' αλλάζει συνεχώς το πάνελ με τους ομιλητές που κάθονται στριμωγμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον και μπορεί να νιώθουν λιγάκι άβολα. Ίσως χρειάζονταν να έχει επιλεγεί άλλος χώρος για τη συνέντευξη τύπου, όπως για παράδειγμα είναι η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά. Εκεί, δίνονταν συνήθως συνεντεύξεις τύπου στο παρελθόν στο Δήμο Πειραιά και εναλλακτικά στο κτίριο της Κανθάρου, το οποίο όμως τώρα μάλλον δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμο...