Latest News

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Ο Χρήστος Αγραπίδης έλυσε τη σιωπή του!

Ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Αγραπίδης βρίσκεται στο επίκεντρο του πορίσματος των ελεγκτών για το διαχειριστικό έλεγχο στο Δήμο Πειραιά, που ήρθε στη δημοσιότητα τις...
τελευταίες ημέρες.(ΕΔΩ)(ΕΔΩ) (ΕΔΩ)
Ωστόσο φαίνεται ότι δεν έχει προλάβει ακόμα να κάνει μια δήλωση και να δώσει τη δική του απάντηση σχετικά με τα αποτελέσματα που αφορούν στη διάρκεια της δικής του δημαρχιακής θητείας. Πάντως, ο νυν αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών βρήκε χρόνο να κάνει δηλώσεις για τις εκδρομές των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης της πόλης στο Σοφικό Κορινθίας.(ΕΔΩ)
«Στο κομμάτι αυτό, πιστεύω ότι ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία. Στον ψυχαγωγικό τομέα πραγματοποιούμε ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα, ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών επισκέψεων..." δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Αγραπίδης και συμπλήρωσε "τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης είναι για πολλούς ηλικιωμένους, η μόνη διέξοδος για χαρά και ψυχαγωγία...".
@ Τώρα που ο Χρήστος Αγραπίδης έλυσε τη σιωπή του, ίσως μπορέσει να πει και δύο κουβέντες επί της ουσίας, όπως συνηθίζει να κάνει πάντα, και για το πόρισμα των ελεγκτών.  
Το ίδιο ισχύει και για όσους εμπλέκονται με τον διαχειριστικό έλεγχο στο Δήμο Πειραιά...