Latest News

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Ποιος ευθύνεται για την "πατάτα" με τους νέους δημοτικούς αστυνομικούς στο Δήμο Πειραιά

Κάποιος πρέπει να έχει ή να αναλάβει την ευθύνη για το γεγονός ότι οι νέοι δημοτικοί αστυνομικοί του Δήμου Πειραιά πληρώνονται εδώ και δύο μήνες χωρίς να κάνουν τίποτα όπως αποκάλυψε το...
Reportaz Net (ΕΔΩ) 

Η Δημοτική αρχή του Γιάννη Μώραλη δεν έχει πάρει δημόσια θέση δημόσια το θέμα ενώ οι εργαζόμενοι του Δήμου Πειραιά έδωσαν την δική τους εξήγηση, υποστηρίζοντας ότι οι νέοι δημοτικοί αστυνομικοί  δεν μπόρεσαν να αναλάβουν υπηρεσία λόγω της διενέργειας των βουλευτικών εκλογών (ΕΔΩ)


Ωστόσο το επιχείρημα αυτό δεν καλύπτει το πρωτοφανές γεγονός ότι οι νέοι δημοτικοί αστυνομικοί πληρώνονται κανονικά χωρίς να δουλεύουν στο αντικείμενο για το οποίο προσελήφθησαν από το Δήμο Πειραιά. 

Επιπλέον οι δημοτικοί αστυνομικοί έχουν ήδη πιάσει δουλειά στους άλλους δύο μεγάλους δήμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. 
Μάλιστα, έχουν κάνει απολογισμό με την δράση τους, καθώς έδωσαν στοιχεία για πόσες κλήσεις έχουν κόψεις κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της νέας δημοτικής αστυνομίας.  

Αναρωτιέται λοιπόν, κανείς καλά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν υπήρξε απαγόρευση ή δεν έγιναν βουλευτικές εκλογές παρά μόνο στον Πειραιά; 

Η απάντηση είναι απλή: Υπήρξε αδράνεια και καθυστέρηση στις διαδικασίες του Δήμου Πειραιά.
Και κάποιος πρέπει να είναι υπεύθυνος για την "πατάτα" με τους νέους δημοτικούς αστυνομικούς...

@ Το πληρώνεις δημοτικούς υπαλλήλους χωρίς να κάνουν τίποτα είναι μεγάλο θέμα, αλλά το να μην πληρώνεις εργαζόμενους που δουλεύουν κανονικά είναι ακόμη μεγαλύτερο θέμα, αλλά αυτό είναι άλλο... θέμα!