Latest News

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Πόρισμα διαχειριστικού ελέγχου στο Δήμο Πειραιά: Μια ακόμη ευκαιρία για διαφάνεια ή συγκάλυψη...

Η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά αποτελεί μια ευκαιρία να μάθουμε τις απόψεις των παρατάξεων για το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου...
στα οικονομικά, που ήρθε στη δημοσιότητα. (ΕΔΩ)(ΕΔΩ) (ΕΔΩ)
Το θέμα αναμένεται να τεθεί στην προ ημερησίας συζήτηση του ΔΣ, (ΕΔΩ) καθώς εδώ και ημέρες όλες οι παρατάξεις έχουν πάρει  ήδη την έκθεση των ελεγκτών -έχει διαρρεύσει και σε ΜΜΕ - για τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου στο Δήμο Πειραιά (2003-2012). Μέχρι στιγμής έχουν τοποθετηθεί με ανακοινώσεις μόνο ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης (ΕΔΩ)
(σ.σ. Αναμένονται και συγκεκριμένες ενέργειες και πράξεις από τη σημερινή δημοτική αρχή Πειραιά). Τη δική του άποψη έχει δημοσιοποιήσει ο επικεφαλής του Συνδυασμού Πειραιάς Νέα Αρχή Ιωσήφ Βουράκης.(ΕΔΩ) 
Οι υπόλοιπες παρατάξεις δεν έχουν πάρει θέση, κάτι που αναμένεται να έχουν την ευκαιρία να το κάνουν στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, εκτός εάν έχει γίνει πάλι καμία συμφωνία σιωπής...(σ.σ. Απλά να πούμε ότι το πόρισμα έχει διαρρεύσει και σε "κάποια blog" και δεν υπάρχει κανένα νόημα να κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους...) 
@ Με λίγα λόγια, η σημερινή συνεδρίαση είναι μια ευκαιρία για να δούμε ποιοι θέλουν να ριχτεί φως στο Δήμο Πειραιάποιοι θα προσπαθήσουν να συγκαλύψουν το πόρισμα κάτω από το χαλί...