Latest News

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Γιάννης Μώραλης: Θέλω να τα πω, αλλά...


Η υπομονή του δημάρχου Γιάννη Μώραλη φαίνεται πως έχει αρχίσει να εξαντλείται και θέλει να μιλήσει για όσα...
συνέβαιναν στον Δήμο Πειραιά.
"Θέλω να τα πω, αλλά κρατιέμαι εδώ και 14 μήνες..."! Αυτό τουλάχιστον ανέφερε κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το διαχειριστικό έλεγχο, απαντώντας σε κριτική των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.
Η αλήθεια είναι ότι ο δήμαρχος είναι σε λιγάκι άβολη θέση. Από την μια, έχει πλήρης ενημέρωση για όσα γίνονταν στο Δήμο τα προηγούμενα χρόνια, αλλά από την άλλη, δεν μπορεί να μιλήσει, όπως θα ήθελε τουλάχιστον δημόσια, λόγω της ιδιότητάς του.  
Ενδεικτικό είναι ότι επέλεξε να μην δώσει την συνέντευξη Τύπου για όσα παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή του Βασίλη Μιχαλολιάκου. Αν και την είχε προαναγγείλει, τελικά, επικράτησε -κακώς- η άποψη ότι έτσι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα στη λειτουργία του Δήμου Πειραιά.
Την ίδια τακτική φαίνεται ν' ακολουθεί και τώρα με την έκθεση για το διαχειριστικό έλεγχο που προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους, παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα δεν αφορούν προσωπικά τον ίδιο...
Πάντως, αν πράγματι θέλει να πει και κρατιέται 14 μήνες, όπως λέει, τότε  μπορεί να μας τα στείλει μέσω e- mail να τα δημοσιεύσουμε και θα τηρηθεί ανωνυμία του, όπως συμβαίνει και με άλλους.
@ Σίγουρα θα έχει να πει πολλά και μιλάμε σοβαρά ότι θα τα δημοσιεύουμε, αρκεί να ξέρουμε ότι στέλνει ο ίδιος...