Latest News

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Έτσι δεν πρόκειται να καθαρίσουν ποτέ τον Πειραιά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Πειραιάς δεν είναι καθαρός. Αρκεί μια βόλτα σε μια γειτονιά για να το διαπιστώσει κανείς, καθώς θα αντικρύσει εικόνες που δείχνουν πόσο βρώμικη παραμένει η πόλη με το...
μεγάλο λιμάνι. 
Αυτό δεν το βλέπουν μόνο από τη δημοτική αρχή του Γιάννη Μώραλη. Μάλιστα, ο δήμαρχος αρνείται ότι υπάρχει αυτή η πραγματικότητα με την καθαριότητα στον Πειραιά. Υποστηρίζει ότι ο καθένας μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες με σκουπίδια, αλλά αυτό είναι - λέει- υποκειμενικό και δεν σημαίνει ότι είναι βρώμικη η πόλη.  
Κατά τον ίδιο, το αντικειμενικό στοιχείο είναι οι ποσότητες των απορριμμάτων που μαζεύουν οι υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά!  
Οι ποσότητες αυτές είναι στα ίδια επίπεδα - άντε και λίγο παραπάνω απ' ότι τα προηγούμενα χρόνια- σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλέστηκε γενικά και αόριστα, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.
(Δηλαδή, αν οι δημότες δεν κατεβάσουν τα σκουπίδια και δεν μαζέψουν τίποτα οι υπηρεσίες του Δήμου, τότε ο Πειραιάς είναι καθαρός ή βρώμικος;) 
Μήπως, οι ποσότητες όσων απορριμμάτων μαζεύονται από την πόλη δείχνουν απλά τις δυνατότητες των ορίων της υπηρεσίας καθαριότητας και τίποτα περισσότερο; 
Σε κάθε περίπτωση, έτσι ο Πειραιάς δεν πρόκειται να γίνει πότε καθαρή πόλη...
Ενδεικτική της κατάστασης με την καθαριότητα στο Δήμο Πειραιά είναι η ανάρτηση που ανέβασε μια φίλη στο facebook.




@ Ο Πειραιάς δεν είναι καθαρή πόλη, όπως και να το δει κανείς...