Latest News

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Αντί για το Δήμο Πειραιά απαντούν οι εργαζόμενοι για τους νέους Δημοτικούς Αστυνομικούς...

Αν και θα περίμενε κανείς να δώσει μια εξήγηση η δημοτική αρχή του Γιάννη Μώραλη, τελικά ευαισθητοποιήθηκαν οι εργαζόμενοι και απάντησαν για το θέμα με τους νέους δημοτικούς αστυνομικούς που πληρώνονται χωρίς έως τώρα να κάνουν τίποτα στο Δήμο Πειραιά, όπως αποκάλυψε το...
Reportaz Net.(ΕΔΩ) και (ΕΔΩ)
Με μια μικρή καθυστέρηση είδαμε το μήνυμα- διευκρίνηση του Βασίλη Γκιτάκου που λάβαμε μέσω e- mail και σημειώνει τα εξής:
"Λόγω των βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη και βάση του άρθρου 28 του νόμου 2190/1994 απαγορεύονται οι προσλήψεις και οι μεταβολές υπηρεσιακής κατάστασης των υπαλλήλων κατά το διάστημα από την προκήρυξη των βουλευτικών εκλογών έως την ορκωμοσία της κυβέρνησης, προκειμένου να διασφαλίζεται η διαφάνεια και η νομιμότητα των ενεργειών της Δημόσιας Διοίκησης.
Σύμφωνα με τα παραπάνω, η συνεδρίαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου που ήταν προγραμματισμένη για τις 2 / 9 / 2015 προκειμένου να γνωμοδοτήσει για την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου μας και να ενταχθεί η νέα υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας ως Διεύθυνση, αναβλήθηκε για τις 7/10/2015.
Εκ των πραγμάτων λοιπόν δεν μπορούν οι συνάδελφοι Δημοτικοί Αστυνόμοι να αναλάβουν ακόμα υπηρεσία αν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία επανασύστασης και λειτουργίας της νέας Διεύθυνσης. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παρουσιάζονται καθημερινά στον Δήμο..."
@ Αν το λέει ο σύντροφος δεν αμφιβάλουμε πως έτσι είναι τα πράγματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι νέοι δημοτικοί αστυνομικοί πληρώνονται κανονικά χωρίς να κάνουν τίποτα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής...