Latest News

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Οι selfies, τα αυτόγραφα και οι χειραψίες της Ζωής στη Βουλή των Εφήβων (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Μοιράζοντας αυτόγραφα, βγάζοντας εκατοντάδες φωτογραφίες και αμέτρητες selfies με τους «έφηβους βουλευτές» κατά την διάρκεια της...
επίσκεψης της στις εργασίες της Βουλής των Εφήβων η Ζωή Κωνσταντοπούλου «μέτρησε» ένα προς ένα τα κοινοβουλευτικά έδρανα.
Η πρόεδρος της Βουλής, σε μια εμφάνιση σταρ της πολιτικής, χαιρέτισε δια χειραψίας, κυριολεκτικά, όλους τους «έφηβους βουλευτές», στήνοντας μικρά πηγαδάκια μαζί τους κάτω από «βροχή» χειροκροτημάτων και γνωρίζοντας... σωστή αποθέωση από τους νεαρούς και τις δεσποινίδες που βρίσκονταν στην Ολομέλεια...
Οι εργασίες της Βουλής των Εφήβων θα κορυφωθούν την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου με τη συνεδρίαση της Ολομέλειας.
Κωνσταντοπούλου: Το μέλλον είναι στα χέρια σας
«Πέρασα την ωραιότερη μέρα μου. Είναι μεγάλη η χαρά μου να βλέπω κατάμεστη την αίθουσα από νέους ανθρώπους. Έχετε τη ζωή μπροστά σας. Το μέλλον είναι στα χέρια σας», δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον σύντομο χαιρετισμό της προς τους «έφηβους βουλευτές» και ευχήθηκε «να μείνετε πάντα έτσι γιατί οι άνθρωποι που παραμένουν έφηβοι, δεν παραιτούνται, αισιοδοξούν, πάνε καλά».
Η πρόεδρος της Βουλής τους συνέστησε να είναι καλά προετοιμασμένοι για την συνεδρίαση της Ολομέλειας την ερχόμενη Τετάρτη, τους ευχήθηκε καλές εργασιες της συνόδου της Βουλής των Εφήβων και με χιουμοριστική διάθεση τους είπε: «Έχετε κοινοβουλευτικό καθήκον να μου στείλετε τις selfies όλοι σας».