Latest News

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Η «γκρίνια» της Ραχήλ Μακρή και η αφίσα με το …μακρύ χέρι (EIKONA)


Με πικρία δέχθηκε η Ραχήλ Μακρή την τοποθέτησή της στη δεύτερη θέση της λίστας του ψηφοδελτίου Αττικής της Λαϊκής ενότητας, καθώς το κόμμα δύσκολα θα εκλέξει και δεύτερο βουλευτή σ' αυτή...
την περιφέρεια.
Όπως αναφέρει, η μετακίνησή της από την περιφέρεια Κοζάνης στην Αττική έγινε λόγω επιθυμίας της βάσης του κόμματος αλλά και λόγω της απόφασης της αρμόδιας κομματικής επιτροπής.
«Η μετακίνηση μου από τον νομό Κοζάνης που τίμησα και με τίμησε σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις έγινε δυνάμει της επιθυμίας ευρύτερης μερίδας της βάσης και απόφασης της αρμόδιας επιτροπής του κόμματος της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.Γνωρίζω ότι η δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο της περιφέρειας Αττικής δεν είναι εκλόγιμη για ένα καινούργιο κόμμα σε αντίθεση με την πρώτη της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης, αλλά έχω εμπιστοσύνη στις συλλογικές αποφάσεις και είμαι σίγουρη ότι οι προτεινόμενοι από το συντονιστικό αγωνιστές της ΠΕ Κοζάνης θα τιμήσουν του 13.000 πολίτες που με είχαν εμπιστευτεί ότι θα παραμείνω σταθερή σε όσα τους υποσχέθηκα», σημειώνει στην ανακοίνωσή της.
Η αφίσα 
Στο μεταξύ, θυμηδία προκαλεί η αφίσα που συνοδεύει την ανακοίνωση της κ. Μακρή, καθώς οι αναλογίες της φωτογραφίας δεν είναι ιδιαίτερα προσεγμένες, με αποτέλεσμα το δεξί χέρι της τ.βουλευτή να φαίνεται τόσο μακρύ, που αν το κατέβαζε θα έφτανε στον …αστράγαλο.