Latest News

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Η Σαρλίζ Θερόν, μάγεψε το κοινό στο forum του Κλίντον (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Η πανέμορφη ηθοποιός συμμετείχε στο forum του Κλίντον, εκεί που βρέθηκε και ο...
Αλέξης Τσίπρας.
Είναι ξανθιά, είναι πανέμορφη, είναι εκπληκτική ηθοποιός μα πάνω από όλα έχει άποψη για τα όσα συμβαίνουν στο κόσμο. Η Σαρλίζ Θερόν δήλωσε «παρούσα» στο Clinton Clobal Ιnitiative στη Νέα Υόρκη. Μίλησε για το AIDS, λίγο πριν τον Αλέξη Τσίπρα.
Η ηθοποιός, που έχει την ιδιότητά της Αγγελιοφόρου της Ειρήνης των Ηνωμένων Εθνών, είχε μιλήσει νωρίτερα και στον ΟΗΕ για τον τερματισμό της επιδημίας του AIDS έως το 2030, ενώ στο Ίδρυμα Κλίντον, αναφέρθηκε στις επενδύσεις σε εύκολα προσαρμόσιμα συστήματα υγείας.
Η Θερόν που είναι από τη Νότια Αφρική τόνισε: «μαζί, μπορούμε πραγματικά να γίνουμε η γενιά που θα σταματήσει το AIDS».
Στο πάνελ εμφανίσθηκε ντυμένη αυστηρά, αλλά τα μακριά  καλλίγραμμα πόδια της πρόδιδαν την ομορφιά της κάτω από το ντύσιμο της. Φορούσε μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες, στενό κάπρι παντελόνι, ασπρόμαυρο πουά πουκάμισο κλειστό στο λαιμό και μαύρο σακάκι. Τα ξανθά κοντοκουρεμένα μαλλιά της την έκαναν ακόμη πιο όμορφη.
Στο κοινό βρισκόταν ο πρώην σύζυγος της Σον Πεν που καθόταν δίπλα στην κόρη του Κλίντον την Τσέλσι. Ο Πεν χειροκρότησε θερμά τη Θερόν μόλις εκείνη τελείωσε την ομιλία της.
Στο πάνελ εκτός από τη Σαρλίζ, συμμετείχαν και οι Betsy McKay από την εφημερίδα The Wall Street Journal, ο Paul Polman εκτελεστικός διευθυντής της Unilever, η πρώην υπουργός Οικονομικών της Νιγηρίας Ngozi Okonjo-Iweala, και ο Ελβετός γενικός διευθυντής της Reinsurance Company Group.
Η Σαρλίζ Θερόν ίδρυσε πριν από 8 χρόνια  τον οργανισμό Charlize Theron Africa Outreach Project που στηρίζει τους νέους της Αφρικής στον αγώνα κατά του HIV/AIDS