Latest News

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Το βαθύ κόκκινο ντεκολτέ της Ραλλίας Χρηστίδου (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)


Η Ραλλία Χρηστίδου εξήγησε σε τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι το λόγο που θα κατέβει στις εκλογές, μίλησε για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και για τις αριστερές οικογενειακές...
της καταβολές.
Η Ραλλία Χρηστίδου εμφανίσθηκε στο στούντιο με μια κατακόκκινη μπλούζα με ένα βαθύ ντεκολτέ και μαγνήτισε τα βλέμματα των τηλεθεατών. Η τραγουδίστρια είπε πως θεωρεί ιδιαίτερα τιμητική την ένατξη της στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Β Αθήνας, αν και δεν βρίσκεται σε εκλόγιμη θέση.
Μίλησε για όλα, ακόμη και για το δημοψήφισμα: «Το ότι το ''όχι'' του δημοψηφίσματος έγινε ''ναι'', είναι μια πρόχειρη ανάλυση. Το ''όχι'' παραμένει ''όχι''. Προσωπικά θεωρώ ότι συνεχίζονται οι αγώνες και οι μάχες. Αποφύγαμε το χειρότερο. Η συμμετοχή μου στα ψηφοδέλτια είναι καθαρά μια ανοιχτή δήλωση συμπαράστασης και υποστήριξης στο κόμμα και στον Αλέξη Τσίπρα και προέρχομαι από τις οικογένεια με αριστερές καταβολές. Είναι πιο αριστερός τώρα, από ότι ήταν ο Τσίπρας. Έβαλε πάνω από το συμφέρον του ΣΥΡΙΖΑ και το δικό του, την χώρα του. Δεν πιστεύω ότι ο Τσίπρας διέλυσε το κόμμα. Υπήρχε ένα κόμμα μέσα στο κόμμα και θεώρησαν προτιμότερο να αποχωρήσουν. Δεν είμαι απλά παρά ένας άνθρωπος που ασχολείται, τίποτε άλλο».
Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και για τις εντυπώσεις της από το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, το οποίο μάλλον την απογοήτευσε αφού όπως είπε: «Άντεξα και το είδα…»
Τέλος αναφέρθηκε και στις αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσε πως κάτι τέτοιο δεν έπρεπε να συμβεί τη συγκεκριμένη στιγμή: «Ειναι ενιαίος ο ΣΥΡΙΖΑ και έτσι θα κατέβει στις εκλογές. Θα μου είναι δύσκολο να αποχωριστώ και άλλους συντρόφους από τις τοπικές οργανώσεις. Θεωρώ το ότι την δεδομένη στιγμή διάλεξαν να αποχωρήσουν, δεν είναι και τόσο αριστερή συμπεριφορά. Δεν συνάδει με την συλλογικότητα, το ότι στήριξαν κάτι και έφυγαν»