Latest News

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Δολοφόνησε την φίλη του και ύστερα τράβηξε σέλφι δίπλα στο πτώμα της! (ΕΙΚΟΝΕΣ)



Το ζευγάρι φαίνεται ότι είχε μια διαμάχη για ασήμαντη αφορμή. Εκείνος βρέθηκε εκτός εαυτού και δολοφόνησε την κοπέλα του. Μετά ράβηξε σέλφι δίπλα στη νεκρή και ανέβασε την φωτογραφία...
στο διαδίκτυο. 
 Ο δράστης έγραψε μάλιστα και σχόλιο:
«Σας παρακαλώ συγχωρέστε μου την εγωιστική μου αγάπη». Αμέσως οι χρήστες του WeChat, του κινέζικου social media με εκατομμύρια χρήστες, έκαναν virel τη φωτογραφία, η οποία δεν διέφυγε της προσοχής της αρμόδιας υπηρεσίας δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.  
Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Γούζου στη Νότια Κίνα. Δράστης φέρεται να είναι ένας νεαρός με το επίθετο Τσιν και θύμα η φίλη του Λιν. 
Ύστερα από 9 ώρες οι αστυνομία είχε εντοπίσει τον δράστη και στην ανάκριση φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της φίλης του. Πάντως το περιστατικό κάποιος να τραβάει σέλφι δίπλα σε πτώματα, αρχίζει και γίνεται ένα είδος μόδας. Και μάλιστα μιας μόδας η οποία αμείβεται με χρηματικά ποσά.
Έχει δημιουργηθεί διαδικτυακή κοινότητα με το όνομα «Selfie with the Deceased» και τελευταίο κρούσμα ήταν 5.000 ρούβλια που έλαβε κάποιος ο οποίος τράβηξε σέλφι δίπλα στο ανοιχτό φέρετρο μιας 13χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Ρωσία.
Όπως αναφέρεται, θα πρέπει αυτός που βγάζει σέλφι να χαμογελάει δίπλα στον νεκρό αφού εκείνος θα πάει σε ένα καλύτερο μέρος.