Latest News

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Στον Πειραιά συνεδριάζουν χωριστά για το παρεμπόριο!


Τελικά μάθαμε γιατί ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης δεν συμμετείχε στη συνάντηση εργασίας για το παρεμπόριο και τη δημιουργία κλειστής αγοράς, που έγινε πρόσφατα στην...
Αντιπεριφέρεια Πειραιά.(ΕΔΩ)

Το "αποκάλυψε" ο ίδιος ο δήμαρχος, ο οποίο έδωσε την δική του εκδοχή κατά  τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Αντώνη Καλογερόγιαννη, με αφορμή δημοσιεύματα σε "κάποια blogs" (sic).
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Γιάννη Μώραλη συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη  και του πρότεινε, μεταξύ άλλων, να δει τους εμπόρους της πόλης με τους οποίους είχε κάνει ήδη συνάντηση. 
Μάλιστα, όπως υποστήρξε, στη δική του συνάντηση με τους εμπόρους έκρινε πως δεν χρειάζεται να βγει δελτίο Τύπου καθώς θεώρησε πως δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο.
Ωστόσο, από την Αντιπεριφέρεια φαίνεται πως είχαν άλλη άποψη και έβγαλαν ανακοίνωση για τη δική τους συνάντηση με τον πρόεδρο και τον γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργείται η εντύπωση ότι αποφασίζονται σοβαρά θέματα για την πόλη, χωρίς την παρουσία του δημάρχου.
Αυτή είναι σε γενικές γραμμές η εκδοχή του Γιάννη Μώραλη, αν αναρωτιέται κανείς πως είναι δυνατόν στον Πειραιά να συναντιούνται ξεχωριστά για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου και την δημιουργία της νέας κλειστής αγορά στην πόλη...
@ Τώρα δεν ξέρουμε αν αυτά είναι σοβαρά πράγματα και πείθουν κανέναν, αλλά ακούγονται χαριτωμένα...