Latest News

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Καρέ καρέ η τραγωδία στο ράλι της Λα Κορούνια [εικόνες & βίντεο]

Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκαέξι άλλοι τραυματίστηκαν όταν ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο ξέφυγε από την πίστα και έπεσε πάνω στους θεατές κατά τη διάρκεια ενός ράλι ...
στην Ισπανία.
Δύο έγκυες γυναίκες και ένα 8χρονο παιδί είναι μεταξύ των θυμάτων, ενώ έξι από τους τραυματίες βρίσκονται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.
Τα θύματα που επλήγησαν από το όχημα όταν ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο σε μια στροφή κατά τη διάρκεια του Ράλι Λα Κορούνια, στον ισπανικό δήμο Καράλ στα βορειοδυτικά της χώρας.
Το τρομακτικό ατύχημα συνέβη γύρω στις 20:00 τοπική ώρα, καθώς χιλιάδες παρακολουθούσαν από την άκρη του δρόμου.
Οι μάρτυρες περιέγραψαν ότι είδαν το αγωνιστικό αυτοκίνητο να πετάγεται από το χωματόδρομο στο πλήθος, καθώς προσπάθησε να πάρει μια στροφή με μεγάλη ταχύτητα.
Το αυτοκίνητο - ένα Peugeot 206 με τον αριθμό 39 στην πόρτα του - έπεσε σε μία ομάδα με περίπου 20 θεατές.
Στο σημείο δεν υπήρχαν μπάρες ασφαλείας για να διαχωρίζουν τους θεατές από τον δρόμο.
Σύμφωνα με τα Ισπανικά μέσα το όχημα οδηγούσε ο Σέρτζιο Ταμπεάγιο Σάντε, με το παρατσούκλι Τίσι, ο οποίος ήταν στο αυτοκίνητο με τον συνοδηγό του Λουίς Μιγκέλ Πρέγκο.
Οι διοργανωτές σταμάτησαν αμέσως τον αγώνα, στον οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 100 οδηγοί.
Μεταξύ των επιβεβαιωμένων θυμάτων μέχρι στιγμής είναι τέσσερις γυναίκες, ένας άνδρας και ένα παιδί οκτώ ετών. Μία από τις γυναίκες που σκοτώθηκαν ήταν εννέα μηνών έγκυος, ενώ ο άνδρας που σκοτώθηκε ήταν ο σύντροφος της.