Latest News

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Ζώδια: Οι προβλέψεις της ημέρας


Δείτε τι προβλέπουν τα άστρα για τη σημερινή μέρα...


ΚΡΙΟΣ Μην προεξοφλείτε σήμερα καταστάσεις με την παραμικρή αναποδιά που μπορεί να σας τύχει καθώς προβλέπονται ευχάριστες εξελίξεις στον οικονομικό τομέα. Ενδεχομένως να αποκτήσετε χρήματα από μια κληρονομιά ή από την αγοραπωλησία ενός περιουσιακού σας στοιχείου, οπότε θα μπουν αυτομάτως σε ομαλή ροή οφειλές προς τρίτους και χρέη.   Στον ερωτικό τομέα αν δεν υπερισχύσει ο εγωισμός σας στην επίλυση μιας διαμάχης με το σύντροφό σας, θα επανέλθουν οι ισορροπίες ενδυναμώνοντας τη σχέση σας. Έντονη ερωτική ζωή αν είστε ελεύθεροι, σας χαρίζει στιγμές ανεπανάληπτης απόλαυσης, κάτι που θα ανεβάσει το ηθικό σας κατακόρυφα.     

ΤΑΥΡΟΣ Ταξίδια και σύντομες μετακινήσεις ευνοούνται πολύ σήμερα και σας δίνεται η ευκαιρία να αυξήσετε το κοινό σας μέσα από τη σωστή προώθηση των υπηρεσιών σας. Κέρδη και ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα είναι σχεδόν σίγουρες, αρκεί να μην παρασυρθείτε από μια στιγμιαία ένταση με κάποιο μελλοντικό συνεργάτη σας και τα τινάξετε όλα στον αέρα.   Ο προβληματισμός σας σχετικά με την απόκτηση ενός παιδιού έχει σαν αποτέλεσμα να χάνετε τον αυθορμητισμό σας και όλο αυτό να λειτουργεί αντίστροφα. Αφεθείτε ελεύθεροι απολαμβάνοντας τον έρωτα με το σύντροφό σας και μην δίνετε σε όλη αυτή τη μαγευτική διαδικασία ένα χαρακτήρα καθήκοντος.   

  ΔΙΔΥΜΟΣ Στον επαγγελματικό τομέα έχετε όλες τις προοπτικές για να πετύχετε τους στόχους σας, αρκεί να μη σας καταβάλλει η βιασύνη προκαλώντας πανικό στους συνεργάτες σας. Μέσα από έναν σωστό συντονισμό και μοίρασμα ευθυνών στα κατάλληλα άτομα, η αύξηση των κερδών είναι δεδομένη. Αν αναζητάτε δουλειά, είναι μια καλή μέρα για να στείλετε βιογραφικά.   Ερμής και Αφροδίτη ενδυναμώνουν τη σχέση σας καθώς διαπιστώνετε πως δεν υπάρχει περίπτωση να ζήσετε το ίδιο πάθος που νιώθετε για το σύντροφό σας με ένα τρίτο πρόσωπο και οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι οριστικές και αμετάκλητες σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας εποχής για εσάς.     

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η διάθεσή σας σήμερα είναι πεσμένη καθώς βγαίνουν οι ανασφάλειές σας για μια ακόμη φορά στην επιφάνεια κι ενδεχομένως να προτιμήσετε να περάσετε τη μέρα οραματιζόμενοι τους στόχους σας, παρά να κάνετε την παραμικρή προσπάθεια για να τους υλοποιήσετε. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε όσο το δυνατόν πιο σύντομα τη ραθυμία που θα σας κατακυριεύσει καθώς δεν υπάρχει στη διάθεσή σας ούτε λεπτό για χάσιμο.   Η επικοινωνία με το ταίρι σας μπορεί να έλλειπε το τελευταίο διάστημα από τη σχέση σας, σήμερα όμως, σας δίνεται η ευκαιρία να τα βάλετε κάτω και να δείτε ποια είναι τα λάθη σας, ώστε να τα διορθώσετε. Καινούριες γνωριμίες για τους ελεύθερους και έντονη ερωτική ζωή για ελεύθερους και μη.    

 ΛΕΩΝ Μην απογοητευτείτε σήμερα αν δεν πετύχετε τους στόχους σας με την πρώτη προσπάθεια καθώς είναι σχεδόν σίγουρο πως αν επιμείνετε στο τέλος θα δικαιωθείτε. Μια σχετική τόνωση του εισοδήματός σας, σας δίνει την ευκαιρία να υλοποιήσετε ορισμένα σχέδιά σας και είναι κάτι που θα ανεβάσει τη διάθεσή σας πολύ.   Η ερωτική σας διάθεση είναι πέρα από κάθε προηγούμενο και καθώς είστε αποφασισμένοι να υπερβείτε τα όριά σας, βιώνετε στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες. Μεγάλη πιθανότητα απόκτησης παιδιού, οπότε έχετε το νου σας σε περίπτωση που δεν είναι μέσα στα άμεσα σχέδιά σας.    

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ζητήματα εκπαίδευσης – σπουδών είναι μέσα στις βασικές σας προτεραιότητες καθώς επίσης και επαγγελματικά θέματα που χρήζουν καλύτερης οργάνωσης. Μοιράστε αρμοδιότητες και σε άλλους ώστε να έχετε τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με το οικονομικό κομμάτι της επιχείρησής σας και αποφύγετε διαμάχες με τους συνεργάτες σας για ψύλλου πήδημα.   Θέματα υγείας που σας απασχολούν ήρθε η στιγμή να τα επιλύσετε, οπότε οι επισκέψεις σας σε γιατρούς θα εξαντλήσουν αρκετό από το χρόνο σας, αλλά καθώς τα αποτελέσματα θα είναι θετικά, η κούραση που θα έχετε θα περάσει απαρατήρητη. Με τη στήριξη των αγαπημένων σας προσώπων, θα είναι μια διαδικασία ρουτίνας για εσάς, οπότε μην ανησυχείτε.     

ΖΥΓΟΣ Μια έντονη μουργέλα θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας από νωρίς το πρωί εξαιτίας της επιρροής του Κρόνου και πιθανόν να σκεφτείτε πως έχετε φτάσει στα όριά σας και δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για άλλη υπομονή σχετικά με τα οικονομικά σας αλλά και τον τρόπο ζωής σας γενικότερα. Αποφύγετε να μείνετε κλεισμένοι στο σπίτι και προσπαθήστε να εκτονώσετε την αρνητική σας διάθεση δοκιμάζοντας να γυμναστείτε, καθώς εξασκώντας το σώμα δυναμώνει το πνεύμα με αποτέλεσμα να βρείτε λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας και να κάνετε το πρώτο βήμα προς την ευτυχία.   Στον ερωτικό τομέα, φροντίστε να δείξετε παραπάνω προσοχή στο σύντροφό σας γιατί το τελευταίο διάστημα είστε λίγο στην κοσμάρα σας και πιθανόν να δημιουργηθεί ένταση αν συνεχίσετε κατά αυτόν τον τρόπο... Μην αφήνετε τα πάντα στον άλλον γιατί κινδυνεύετε στο τέλος να είστε εντελώς περιττοί στη σχέση σας.     

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις με φιλικά σας πρόσωπα ή κι αν δεν προκύψουν, εσείς πάντως θα ασχολείστε ακόμα και με παρελθοντικές καταστάσεις, με αποτέλεσμα να μη δίνετε καμία σημασία στη δουλειά σας. Προφανώς και είναι ένας τρόπος διαφυγής από την ρουτίνα της καθημερινότητας που σας προκαλεί μεγάλο άγχος και ανασφάλεια, αρκεί να μην έχει αρνητικές επιπτώσεις στη δουλειά σας.   Στον ερωτικό τομέα, όσο θα θέλετε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο, δεν πρόκειται να πετύχετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας (να έχετε αρμονική σχέση με το σύντροφό σας). Αν αναζητάτε τη δέσμευση, θα πρέπει να ανταποκριθείτε κι εσείς στους όρους του παιχνιδιού κι όχι να θυμάστε το ταίρι σας μόνο όταν περνάτε δυσκολίες.    

 ΤΟΞΟΤΗΣ Η μέρα χαρακτηρίζεται από εποικοδομητικές επαφές με συνεργάτες καθώς επίσης κι από αύξηση κερδών. Η εποχή που ανταμείβεστε για τις προσπάθειές σας έχει έρθει και το μόνο που σας μένει είναι να την εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν περισσότερο. Βάλτε συγκεκριμένους στόχους και μείνετε επικεντρωμένοι σε αυτούς μέχρι να τους πετύχετε.   Στον ερωτικό τομέα οι εξελίξεις είναι πέρα από τις προσδοκίες σας και οι στιγμές που μοιράζεστε με το ταίρι σας, σας επαναφέρουν στην εποχή της εφηβείας. Τότε που η ερωτική σας διάθεση υπερίσχυε πάνω από όλα και ήταν αδύνατο να επικεντρωθείτε στα καθήκοντά σας. Απολαύστε τις στιγμές, γιατί σπανίζουν.     

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η επιρροή της Σελήνης θα σας προκαλέσει έντονο προβληματισμό σε σχέση με ένα πρόσωπο της οικογένειας και πιθανόν να θελήσετε να ρίξετε το βάρος της ευθύνης πάνω του για όσα συμβαίνουν στη ζωή σας το τελευταίο διάστημα. Μην ψάχνετε για αποδιοπομπαίους τράγους και πάρτε την ευθύνη των πράξεών σας, ώστε να εντοπίσετε τα λάθη σας και να μην τα επαναλάβετε.   Στον ερωτικό τομέα όσοι είστε αδέσμευτοι, προσπαθήστε να συναναστραφείτε με άτομα που είναι επίσης ελεύθερα, ώστε να είστε στο ίδιο μήκος κύματος. Βγείτε έξω, κάντε νέες γνωριμίες και προσπαθήστε να αποβάλλετε τη μαλθακότητα που σας χαρακτηρίζει το τελευταίο διάστημα.    

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ Με τον Πλούτωνα να επηρεάζει τον ψυχισμό σας, θα είστε αρκετά ανήσυχοι κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα δυσκολευτείτε να επικεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας κατά ένα μεγάλο βαθμό. Προσπαθήστε να διώξετε από το μυαλό σας αρνητικές σκέψεις και δοκιμάστε να πιείτε κάποιο ρόφημα από βότανα που θα συντελέσουν στο να ανακτήσετε την ψυχική σας ευεξία, όπως είναι το βαλσαμόχορτο κι η μέντα.   Από το απόγευμα και μετά είναι πολύ πιθανή η συνάντηση με κάποιο άτομο που σας εκνευρίζει κάθε φορά που το βλέπετε, οπότε αν δε θέλετε να χαλάσει η διάθεσή σας, φροντίστε να ενημερωθείτε για τα υπόλοιπα μέλη που θα απαρτίζουν την ομήγυρη, προτού πραγματοποιήσετε τη βραδινή σας έξοδο.   

  ΙΧΘΥΣ Σπουδές και μόρφωση είναι μέσα στις προτεραιότητές σας και σας δίνεται η ευκαιρία να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας μέσα από ένα ταξίδι που θα κάνετε. Στον επαγγελματικό τομέα, προσέξτε λίγο θέματα ασυνεννοησίας να μην πάνε πίσω τις υποθέσεις σας καθώς κάθε λεπτό που περνάει είναι πολύτομο για εσάς και δεν υπάρχουν περιθώρια καθυστερήσεων. Ορισμένοι από εσάς, μπορεί να αλλάξετε τόπο διαμονής πολύ σύντομα.   Η αδιαφορία σας για τη γνώμη των άλλων σας οδηγεί σε ξεκάθαρες αποφάσεις σχετικά με την ερωτική σας ζωή και μέσα από όλη αυτήν την απελευθέρωση, έχετε όλες τις προοπτικές για να ζήσετε ένα έντονο πάθος. Έντονο πάθος προβλέπεται και με το ταίρι σας αν είστε σε σχέση καθώς η Αφροδίτη αυξάνει τη λίμπιντο σας.