Latest News

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Ζάκυνθος: Θρίλερ με ζευγάρι που εγκλωβίστηκε στο βυθισμένο αυτοκίνητο


Ο Άγιος έβαλε – στην κυριολεξία – το χέρι του, και δεν θρηνήσαμε θύματα όταν το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ζευγάρι...
Ρουμανικής καταγωγής διερχόμενο από το φανάρι στην παραλιακή στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Διονυσίου, έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε μέσα στη θάλασσα.
Από κάθε άποψη, όσα εξελίχθηκαν, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι όλοι «είχαν Αγιο»!
Στο σημείο, βρέθηκε ο λιμενικός Ηλίας Θεοδόσης, ο οποίος με αυτοθυσία, έπεσε στο νερό. Σύμφωνα με μαρτυρία του ιδίου, το αυτοκίνητο ερχόταν από την νότια πλευρά της πόλης, από το Άγιο Χαράλαμπο, λίγο πριν το φανάρι στο πλάτωμα του Αγίου, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, δεν χτύπησε (!) σε καμία κολόνα από τις πολλές που βρίσκονται εκεί και βρέθηκε ανάποδα μέσα στο νερό.
Στο σημείο εκείνο – ευτυχώς – το νερό δεν είναι παραπάνω από 80 cm βάθος (!). Κανένας πολίτης η τουρίστας δεν περνούσε εκείνη τη στιγμή από το πολυσύχναστο παραλιακό πεζοδρόμιο, απέναντι ακριβώς από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου (!).
 Ο άνδρας οδηγός, από το σφοδρό χτύπημα, βρέθηκε έξω από το παράθυρο του οδηγού. Η κοπέλα – συνοδηγός, από το τράνταγμα βρέθηκε στο πίσω κάθισμα. Όταν ο λιμενικός και πολίτες, άρχισαν να την ψάχνουν στο κάθισμα του συνοδηγού δεν μπορούσαν να την βρουν. Σβέλτα ο Ηλίας Θεοδόσης, άρχισε να ψάχνει στο πίσω κάθισμα και βέβαια κάτω από το νερό. Εκεί εντόπισε μια τσάντα και το μυαλό του, αρχικά πήγε σε μικρό παιδί. Με αγωνία και μέσα στα θολά νερά, έψαχνε με τα χέρια όταν έπιασε τα μακριά μαλλιά της κοπέλας (!). Άμεσα την τράβηξε έξω και εκείνη τη στιγμή το κορίτσι πήρα ανάσα!
Τελικά οδηγός και συνοδηγός δεν διατρέχουν κανέναν απολύτως κίνδυνο.
Το αυτοκίνητο απομάκρυνε από το σημείο γερανός. imerazante