Latest News

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Το βίντεο που έφτιαξαν οι φίλοι του για τον 17χρονο Γιώργο από την Κ. Αχαϊα

Ένα βίντεο  για τον άτυχο Γιώργο Αλεξανδρόπουλο έφτιαξαν οι φίλοι του. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Στο βίντεο εναλλάσσονται φωτογραφίες με τους φίλους αλλά και μηνύματα για τον άδικο χαμό του. Να θυμίσουμε το άτυχο αγόρι έχασε την ζωή του μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε από τον 15χρονο φίλο του στο προαύλιο του σχολείου μπροστά στα μάτια άλλων παιδιών.
Η μητέρα του 17χρονου αποκάλυψε ότι είχε φιλοξενήσει μερικές φορές τον 15χρονο δράστη στο σπίτι της, αλλά είχε πει στον γιο της ότι δεν της άρεσε ο χαρακτήρας του και είχε του ζητήσει να μην τον καλέσει ξανά.«Είπα στον γιο μου «Δεν θέλω να τον ξαναφέρεις στο σπίτι». Δεν τον ξαναέφερε αλλά έκαναν παρέα έξω», δήλωσε. Δράστης και θύμα ήταν φίλοι από το περασμένο καλοκαίρι.
«Ερχόντουσαν σπίτι μου, τρώγανε, έκαναν γυμναστική. Τρεις τέσσερις φορές έχει έρθει σπίτι μου. Γνωρίστηκαν το καλοκαίρι και έγιναν φίλοι. Έτσι όπως τον έβλεπα που έμπαινε σπίτι μου, σαν χαρακτήρας δεν μου άρεσε από την αρχή. Το έλεγα στο γιο μου. Κοίταζε έτσι πολύ… Η κόρη μου μού είπε ότι την είχε ενοχλήσει 2-3 φορές. Είχε το νούμερό της και της έστελνε μηνύματα και στο δρόμο που την έβλεπε της μίλαγε. Ήθελε να κάνει σχέση με την κόρη μου κι αυτή δεν ήθελε».