Latest News

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Αυτή είναι η 19χρονη δημοτική υπάλληλος που έγινε διάσημη με μία φωτογραφία! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Από κηπουρός του δήμου, η 19χρονη είδε τη ζωή της να αλλάζει - Η «εξωτική» ομορφιά της μαγνήτισε το βλέμμα και το φακό της φωτογράφου που...

την απαθανάτισε


Φορώντας τη χαρακτηριστική στολή των υπαλλήλων του δήμου, η 19χρονη Μουνίρα Μιρζόγιεβα από το Τατζικιστάν φρόντιζε καθημερινά τον εθνικό κήπο της Ντουσαμπέ, όταν σε ελάχιστα λεπτά η ζωή της άλλαξε.


Η 19χρονη Μουνίρα την ώρα που πότιζε τα λουλούδια του κήπου έγινε αντιληπτή από την Ρουμάνα φωτογράφο, Μιχαέλα Νόροτς, η οποία μαγνητίστηκε από την ιδιαίτερη ομορφιά της.


Έχοντας πάντα το… όπλο της υπό μάλης, λοιπόν, πήρε τη φωτογραφική της και απαθανάτισε το πρόσωπό της, για να προσθέσει την εικόνα της στο διαδικτυακό άλμπουμ της με τίτλο «Ο Άτλας της ομορφιάς» που περιγράφει και εξυμνεί την ομορφιά σε ολόκληρο τον κόσμο. 


Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η 19χρονη Μουνίρα έγινε γνωστή σε ολόκληρο το Τατζικιστάν, καθώς οι ντόπιοι δημοσιογράφοι έμαθαν την ιστορία της και την καλούσαν σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Σε μία από τις εμφανίσεις της η 19χρονη δήλωσε πως η οικογένειά της είναι πολύ φτωχή και παρότι η ενασχόλησή της με τα λουλούδια την ευχαριστεί, το όνειρό της είναι να ξαναρχίσει τις σπουδές της και να γίνει γιατρός.


«Αν παρουσιαστεί η ευκαιρία θα συνεχίσω τις σπουδές μου, γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο όνειρό μου. Μου αρέσει η δουλειά μου σαν κηπουρός, αλλά επειδή δεν έχω την ευκαιρία, δε μπορώ να σπουδάσω. Αν, όμως, μου δοθεί η δυνατότητα θα το κάνω σίγουρα», δήλωσε η νεαρή.

Μετά την ξαφνική δημοσιότητα μία οργάνωση, όπως αναφέρει το Associated Press, ξεκίνησε τη συγκέντρωση χρημάτων ώστε να προσφέρει το ποσό στην όμορφη Μουνίρα για να της επιτρέψει να εκπληρώσει το όνειρό της.