Latest News

Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Τα capital controls έπληξαν και την πορνεία!

Φαίνεται πως ακόμη και στους οίκους ανοχής έχει χτυπήσει η οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας τα...

τελευταία χρόνια.
Πόσο μάλλον από τότε που επιβλήθηκαν τα capital controls. Σύμφωνα με το dete.gr, αρκετοί από τους «κλασσικούς» πελάτες των κοριτσιών, μάλλον αποφάσισαν να κάνουν περικοπές στην απόλαυση, προκειμένου να έχουν χρήματα στην άκρη …για μία δύσκολη ώρα! Αλλοι πάλι (πάλαι ποτέ εκλεκτοί πελάτες) περιόρισαν τις επισκέψεις προφανώς λόγω έλλειψης χρημάτων είτε επειδή οδηγήθηκαν στην ανεργία είτε επειδή τα πάντα γύρω μας έγιναν τόσο ακριβά που αποφάσισαν να σταματήσουν τα «γλέντια» με τις κυρίες των οίκων ανοχής.
Είναι χαρακτηριστικό πως ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής της Πάτρας δηλώνει ευθέως πως η κίνηση στην επιχείρησή της έχει μειωθεί καίτοι φροντίζει να ανανεώνει συνεχώς τα κορίτσια της!

«Ελπίζω να μην φθάσω στο σημείο να μειώσω τον αριθμό των κοριτσιών, αλλά κάτι πρέπει να κάνω για να επιβιώσω. Πριν την κρίση, η πελατεία μου ήταν στο φουλ, τώρα όμως έχει περιοριστεί. Και ας μην ξεχνάμε πως αυτές οι δουλειές έχουν πάρα πολλά έξοδα» δήλωσε. 

Ακόμη και εκείνοι που είχαν σαν «χόμπι» να επισκέπτονται οίκους ανοχής δηλώνοντας μάλιστα πως έχουν πάθος με τον «αγοραίο έρωτα» έχουν μειώσει δραστικά τις επισκέψεις. Ισως όμως μία από τις αιτίες της κρίσης να είναι και η λειτουργία αρκετών παράνομων οίκων ανοχής στην Πάτρα, σε σπίτια και καταστήματα.