Latest News

Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

ΣΟΚ: Έδεσαν και φίμωσαν ζευγάρι στην Ύδρα - Νεκρός ο άνδρας, τρεις προσαγωγές υπόπτων

Ένα απίστευτο οικογενειακό δράμα εκτυλίχθηκε  στην Ύδρα τα ξημερώματα...



της Κυριακής.
Μία διάρρηξη που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 67χρονου άνδρα.
Το θύμα, μαζί με την 58χρονη σύζυγό του διατηρούσαν μία ταβέρνα στο νησί και τα ξημερώματα της Κυριακής ξεκίνησε η περιπέτειά τους.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του έκλεισαν την ταβέρνα που διατηρούν στο νησί γύρω στις 2 τα ξημερώματα και πήγαν σπίτι τους να κοιμηθούν. Γύρω στις 03:30 δύο άτομα εισέβαλαν στο σπίτι παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο, τους έδεσαν, τους φίμωσαν και ρωτούσαν επίμονα για το που έχουν χρήματα, όπως φέρεται να είπε η σύζυγος του θύματος στους αστυνομικούς. Οι δράστες έψαξαν το σπίτι, βρήκαν χρήματα, τα πήραν και εξαφανίστηκαν.
Όπως είπε η γυναίκα στους αστυνομικούς, η ίδια λιποθύμησε και όταν συνήλθε κατάφερε να λυθεί και να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι. Αμέσως σήμανε συναγερμός στο νησί.
Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι και διαπίστωσαν ότι ο 66χρονος επιχειρηματίας είχε χάσει τη ζωή του. Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει εάν ο θάνατός του οφείλετε σε ασφυξία ή παθολογικά αίτια.
Γύρω στις 06:30 προσήχθησαν τρεις Γεωργιανοί, οι οποίοι ήταν στο λιμάνι και αναζητούσαν αγωνιωδώς θαλάσσιο ταξί για να μεταβούν στην Αίγινα. Έχει επίσης προσαχθεί ένα ζευγάρι Γεωργιανών που τα τελευταία χρόνια εργάζονταν στην κουζίνα της ταβέρνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες,από μία πρώτη εξέταση που έχει γίνει από τους γιατρούς, δεν υπάρχουν εμφανή ίχνη βιαιοπραγίας και χτυπημάτων, ωστόσο επειδή ο άνδρας ήταν φιμωμένος και δεμένος, θα εξεταστεί το πτώμα από ιατροδικαστή.
Ο ιατροδικαστής θα κάνει νεκροτομή προκειμένου να διαπιστώσει αν ο θάνατος ήταν ασφυκτικός, εξαιτίας δηλαδή του ότι το θύμα ήταν δεμένο και φιμωμένο.
Στο νησί μεταβαίνει κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών.