Latest News

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Ζευγάρι μάλωσε στη μέση του δρόμου, έσκισαν τα ρούχα τους και έμειναν ολόγυμνοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βίντεο που ανέβασε κάποιος χρήστης του weibo κάτι σαν το κινέζικο facebook, στο λογαριασμό του, δείχνει ένα ζευγάρι να έχουν μια διαφωνία (κανείς δεν ξέρει το λόγο) στη μέση του δρόμου. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κουβέντα στην κουβέντα, ο άνδρας άρχισε να χειροδικεί. Η γυναίκα όμως αντέδρασε. Πιάστηκαν στα χέρια, και άρχισε ο ένας να τραβάει την μπλούζα του άλλου. Μπλούζες, φανέλες σουτιέν σκίστηκαν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Το ζευγάρι γυμνό από τη μέση και πάνω συνέχισε τον καυγά του.
Έπεσαν κάτω ανάμεσα από 2 αυτοκίνητα. Σειρά είχαν τα παντελόνια. Η γυναίκα σχεδόν του έχει σκίσει το παντελόνι και ο άνδρας της τραβάει τα μαλλιά, την ακινητοποιεί και αρχίζει με το ελεύθερο χέρι του να της σκίζει τη φούστα.
Την ίδια στιγμή ο κόσμος σαν να μην συμβαίνει τίποτε, διασχίζει το δρόμο και ούτε καν γυρνάει το κεφάλι του να δει τι συμβαίνει. Εντωμεταξύ ο καυγάς συνεχίζεται. Η γυναίκα έχει καταφέρει να αφήσει τον άνδρα μόνο με το εσώρουχο του, το οποίο επιχειρεί και αυτό να το σκίσει.
Όπως είναι πεσμένοι στο δρόμο ο άνδρας την χαστουκίζει, την αιφνιδιάζει, η γυναίκα χαλαρώνει τη λαβή της και εκείνος της πιάνει τη φούστα και την τραβάει με λύσσα. Αστραπιαία της τραβάει και ότι είχε απομείνει από την μπλούζα. Πλέον είναι και οι 2 τους ολόγυμνοι στη μέση του δρόμου και συνεχίζουν να μαλώνουν.
Ο χρήστης που τράβηξε και ανέβασε το βίντεο υποστηρίζει στον λογαριασμό του, ότι πρόκειται για παντρεμένους που είχαν μια διαφωνία στη μέση του δρόμου.