Latest News

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Η πρώτη παμπ που σερβίρει εισπνεύσιμο αλκοόλ [εικόνες]

Αν βαριέστε τη διαδικασία να κατεβάζετε ποτά σ' ένα μπαρ μέχρι να γίνετε ντίρλα, η λύση είναι η παμπ «Alcoholic Architecture», στη Borough Market...
στο Λονδίνο.
Φροντίστε να είστε πάνω από 18 και κλείστε έγκαιρα εισιτήριο. Ο αριθμός των συμμετεχόντων σε κάθε γκρουπ είναι συγκεκριμένος και η διάρκεια της εμπειρίας 50 λεπτά.
Η εφεύρεση έχει την υπογραφή του σχεδιαστικού στούντιο Bombas and Parr, μια μοναδική εγκατάσταση, ένα νέφος εισπνεύσιμου κοκτέιλ μέσα στο οποίο εισερχόμαστε.
Το εισπνεύσιμο αλκοόλ είναι ένας συνδυασμός 1 προς 3, συγκεκριμένα οινοπνευματώδη και αναμικτήρες, σε μορφή αεροζόλ. Τα ποτά είναι συγκεκριμένα, καθώς η πάμπ κάθεται εκεί που παλιά, ήταν ένα μοναστήρι, δίπλα στην πιο παλιά γοτθικού ρυθμού εκκλησία σ' ολόκληρη τη Βρετανία: Chartreuse (σαρτρέζ), Benedictine (βενεδικτίνη), βέλγικη μοναστηριακή (μπύρα) Trappist, ακόμη και το διαβόητο Buckfast (μπάκφαστ), ένα ενισχυμένο κρασί, τόσο δυνατό που φημολογείται ότι η σκωτσέζικη Βουλή επεξεργάζεται νομοσχέδιο για να μην επιτρέψει την είσοδο στη χώρα αυτού του οινοπνευματώδους με καφεΐνη.
Πριν εισέλθετε στην «Alcoholic Architecture», θα φορέσετε προστατευτικά για να περιορίσετε την έκθεση δέρματος και βλεννογόνων στο αλκοολούχο νέφος και να είστε σίγουροι ότι θα μεθύσετε 40% πιο γρήγορα!