Latest News

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Κρήτη: Αδέσποτο σκυλί έσωσε Βρετανίδα από επίθεση δύο ανδρών και εκείνη το υιοθέτησε (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Κρήτη: Αδέσποτο σκυλί έσωσε Βρετανίδα από επίθεση δύο ανδρών και εκείνη το υιοθέτησε (Photos) - MediaΈνας αδέσποτος σκύλος στην Κρήτη έσωσε από επίθεση δύο ανδρών την 25χρονη Βρετανίδα Τζόρτζια Μπράντλεϊ και εκείνη αποφάσισε να τον πάρει μαζί της στη...
Μεγάλη Βρετανία.

Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες επιτέθηκαν στην 25χρονη σε απομονωμένη παραλία τη στιγμή που ο σύντροφός της βρισκόταν σε ένα κοντινό καφέ. Η Μπράντλεϊ αρνήθηκε τις προτάσεις τους κι ένας από αυτούς άρπαξε βίαια το χέρι της κοπέλας. Τότε, ένα μαύρο σκυλί έτρεξε κατά πάνω τους γαβγίζοντας για να την προστατεύσει.

Η Μπράντλεϊ περιέγραψε την ιστορία της: «Αποφάσισα να πάω για μια βόλτα κατά μήκος της παραλίας και δύο άνδρες με ακολούθησαν ζητώντας μου να βγούμε έξω για ένα ποτό. Τους είπα ότι δεν θέλω και τότε ο ένας από αυτούς μου άρπαξε το χέρι του και δεν ήξερα τι επρόκειτο να συμβεί. Ήμουν μόνη μου και ήταν μια πολύ τρομακτική και δύσκολη κατάσταση. Τότε ο σκύλος – τον οποίο ονόμασε Πέπερ - πετάχτηκε από το πουθενά πάνω μου και άρχισε να τους γαβγίζει και να γλείφει το χέρι μου και οι δύο άνδρες έφυγαν. Με έσωσε. Αυτή πρέπει να έχετε παρατηρήσει κάτι δεν πήγαινε καλά. Όταν πήγα πίσω στο διαμέρισμα με ακολούθησε και τελικά μας άφησε να τη χαϊδέψουμε».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τη βλέπαμε να περιφέρεται κοντά στις ταβέρνες. Ηταν πολύ φιλική και ευγενική, αλλά δε σε άφηνε να πας κοντά να τη χαϊδέψεις γιατί φοβόταν. Αρκετές φορές μας ακολούθησε μέχρι το διαμέρισμα και περίμενε έξω από την πόρτα. Οταν φύγαμε για να πάμε στο αεροδρόμιο, κοιτάξαμε πίσω και η Πέπερ έτρεχε πίσω από το αυτοκίνητο. Ήταν σπαρακτικό. Οταν πήγα στο σπίτι μου δεν μπορούσε να σταματήσω να την σκέφτομαι και έτσι πήρα τη συντομότερη πτήση για πίσω δύο εβδομάδες αργότερα. Ηταν ένα πραγματικό ρίσκο, διότι δεν ήμουν σίγουρη ότι θα την έβρισκα ξανά. Αλλά όταν είδα την Πέπερ στην παραλία, ήταν το καλύτερο συναίσθημα που είχα ποτέ».

Η 25χρονη μετέφερε το μικρό σκυλί στον κτηνίατρο της περιοχής, τον αποπαρασίτωσε, του έβαλε μικροτσίπ και του έκανε εμβόλια.
Το ζώο έπρεπε να μείνει σε καραντίνα για 21 μέρες και τελικά ταξίδεψε με την κοπέλα στη Μεγάλη Βρετανία. Μια εβδομάδα μετά, η Πέπερ γέννησε έξι κουτάβια.