Latest News

Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Διαρρήκτης κρυβόταν επί τρεις ημέρες κάτω από το κρεβάτι


Διαρρήκτης κρυβόταν επί τρεις ημέρες κάτω από το κρεβάτιΤρεις μέρες έμεινε κρυμμένος κάτω από ένα κρεβάτι ένας ληστής , καθώς οι ιδιοκτήτες του σπιτιού δεν αντιλήφθηκαν ποτέ την...
παρουσία του!

Ο Jason Hubbard, ένας σεσημασμένος κακοποιός, εισέβαλε σε ένα σπίτι στο New Jersey των ΗΠΑ με σκοπό να το ληστέψει, ωστόσο την δραστηριότητά διέκοψε ο νοικοκύρης του σπιτιού που επέστρεψε νωρίτερα. Έτσι, ο πανικοβλημένος ληστής χώθηκε κάτω από ένα κρεβάτι προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δήλωσε ότι ο δράστης, που παρέμεινε κάτω από τι κρεβάτι για τρεις ημέρες, περνούσε την ώρα του με τα τέσσερα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν πάνω του, τα οποία μάλιστα φόρτιζε κάτω από το κρεβάτι. Ενώ, μυστήριο παραμένει τι έκανε ο ληστής για να καλύψει τις βιολογικές ανάγκες του.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού τον εντόπισαν την τρίτη ημέρα, όταν η ανυποψίαστη γυναίκα άκουσε έναν παράξενο θόρυβο και κοίταξε κάτω από το κρεβάτι.

Ο δράστης και οι ιδιοκτήτες του σπιτιού γνωρίζονταν, καθώς ο πρώτος διατηρούσε στο παρελθόν δεσμό με την κόρη του ζευγαριού.