Latest News

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Το ερωτικό τρίγωνο του party animal Σβάινσταϊγκερ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τα άπλυτα του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βγάζουν στη φόρα τα...
βρετανικά ταμπλόιντ.


"Ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ λατρεύει τα γρήγορα αυτοκίνητα, τα ξέφρενα πάρτι και τις... περίπλοκες ερωτικές καταστάσεις. Ο Γερμανός έχασε την παρθενιά του στα 14, πριν από μερικά χρόνια πιάστηκε σε τζακούζι σε... αισθησιακή στάση με μια γυναίκα, που ο ίδιος υποστήριξε ότι ήταν ξαδέλφη του. Και ο Μπάστιαν ήταν, επίσης, μέλος ενός περίεργου ερωτικού τριγώνου με την σημερινή σύντροφό του, Άνα Ιβάνοβιτς, και την εντυπωσιακή πρώην του». Έτσι, αρχίζει το... σπέσιαλ αφιέρωμα που ετοίμασε η εφημερίδα «Sun» για τον πρώην άσο της Μπάγερν. 


Το δημοσίευμα αναφέρεται κυρίως σε όσα συνέβησαν πέρυσι το καλοκαίρι, λίγο μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία, όταν ο Σβάινσταϊγκερ αποφάσισε να χωρίσει την επί επτά χρόνια αγαπημένη του, Σάρα Μπράντνερ. Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο Γερμανός ποδοσφαιριστής «συνελήφθη» να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης χεράκι χεράκι με την Σέρβα τενίστρια Άνα Ιβάνοβιτς. Ως εδώ, όλα καλά. Το περίεργο είναι ότι όταν επέστρεψε από την Αμερική τα ξαναβρήκε με την Σάρα, πέρασαν μαζί λίγο καιρό και ξαφνικά άρχισε πάλι να εμφανίζεται με την Ιβάνοβιτς. «Το είχε... δίπορτο» είναι το πόρισμα της «Sun», που ως γνωστόν... ψοφά για τέτοια πικάντικα θέματα. 

Το ρεπορτάζ, μάλιστα, επικαλείται και δηλώσεις στενού φίλου του Σβάινσταϊγκερ, ο οποίος τονίζει ότι όλοι περίμεναν πως θα παντρευτεί τη Μπράντνερ, ενώ εκείνη πληγώθηκε πάρα πολύ όταν έμαθε ότι μόλις λίγο καιρό μετά το χωρισμό τους, βρήκε αλλού παρηγοριά. Αρνητική εντύπωση είχε προκαλέσει, επίσης, και ο τρόπος τον οποίο επέλεξε ο «Σβάινι» για να ανακοινώσει δημόσια το χωρισμό του με τη Μπράντνερ. Σε φιλικό προετοιμασίας στο Κατάρ πήρε μαρκαδόρο και έσβησε με αυτόν το όνομα «Σάρα», που ήταν γραμμένο στα ποδοσφαιρικά παπούτσια του! 





sdna.gr