Latest News

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

H κρουαζιέρα των οργίων μόνο για γυναίκες - Αλκοόλ, άνδρες στρίπερ και αχαλίνωτο σεξ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Φωτογραφίες από την κρουαζιέρα των οργίων- Αλκοόλ, γυναίκες, άνδρες στρίπερ και αχαλίνωτο σεξ (Photos) - MediaΤο πλοίο των οργιών ξεκινάει κάθε μέρα από την περιοχή St Croix για την κρουαζιέρα που διοργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός της... Μινεσότα KDWB. 
Δικαίωμα επιβίβασης έχουν μόνο γυναίκες και πάνω στο πλοίο τις περιμένουν πολλές «εκπλήξεις». Μέχρι τις 17.45 πρέπει να έχουν επιβιβαστεί άπασες. Πρέπει να είναι πάνω από 21 και να έχουν απαραίτητα ταυτότητα μαζί τους.
Το πλοίο κάνει μια μεγάλη βόλτα στον κόλπο και ξαναδένει μετά από 4 ώρες. Οι υπεύθυνοι υπόσχονται άφθονο αλκοόλ, χορό, τραγούδι, άνδρες στρίπερ και ότι άλλο προκύψει. Κάθε φορά που τελειώνει μια κρουαζιέρα και βγαίνουν στον αέρα φωτογραφίες, φήμες λένε ότι κλείνουν πολλά σπίτια στην Μινεσότα.

Οι τοπικές αρχές σκέφτονται τρόπους να μπλοκάρουν το ταξίδι αυτό ύστερα από καταγγελίες για όργια επάνω στο πλοίο. Οι υπεύθυνοι του ραδιοφωνικού σταθμού πάντως τρίβουν τα χέρια τους, αφού η φήμη τους έχει εκτοξευτεί, ενώ και η πλοιοκτητρία εταιρία έχει αυξήσει κατακόρυφα τα έσοδα της.