Latest News

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Αυτό είναι το ιδανικό σχήμα του στήθους που τρελαίνει τους άνδρες; (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Παλαιότερα έλεγαν πως το ιδανικό σχήμα στήθους είναι εκείνο που μπαίνει στο ποτήρι της σαμπάνιας, βέβαια τα δεδομένα άλλαξαν...
Σήμερα όλο και περισσότεροι άνδρες ελκύονται από το πλούσιο στήθος και για το λόγο αυτό οι πλαστικοί σε όλο τον κόσμο κάνουν χρυσές δουλειές. Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι πράγματι οι άνδρες τρελαίνονται από ένα πλούσιο στήθος, αρκεί εκείνο να έχει την αναλογία 45 προς 55.


Και εάν αναρωτιέστε τι είναι αυτό σας λέμε πως το τέλειο στήθος θα πρέπει να χωρίζεται στα δυο με άξονα τη θηλή. Το 45% θα πρέπει να βρίσκεται επάνω από τη θηλή και το 55% κάτω από αυτή. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε ο καθηγητής πλαστικός Patrick Malluci από το Πανεπιστημιακό Κολλέγιο του Λονδίνου, ο οποίος όχι μόνο μελέτησε το σχήμα του γυναικείου στήθους, αλλά σε έρευνα του ανέλυσε και τις αντιδράσεις των ανδρών.
Ο Malluci, θεωρεί πως μια επίσκεψη στον πλαστικό απλά για να δημιουργήσει μια γυναίκα ένα πλούσιο στήθος, δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα πρέπει οι αναλογίες να τηρηθούν προκειμένου οι άνδρες να μην μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω του. Με την αναλογία αυτή ο Malluci, υποστηρίζει ότι ναι μεν οι άνδρες βλέπουν ένα πλούσιο στήθος, αλλά όταν το «κάτω μισό» είναι ελαφρώς πιο γεμάτο, το στήθος αυτό μοιάζει φυσικό.