Latest News

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Τέλος στο μύθο του Greek lover και των προσόντων του – Δείτε το χάρτη με το μέσο όρο του πέους ανά τον κόσμο [εικόνες]

Οι άνδρες έχουν την τάση να ανταγωνίζονται μεταξύ τους όσον αφορά τα «προσόντα» τους και φαίνεται πως η μάχη δεν γνωρίζει...



σύνορα! 
Το μέγεθος του ανδρικού μορίου είναι σίγουρα ένα πολυσυζητημένο και πολυμελετημένο θέμα. Ο χάρτης που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι ιδιαιτέρως διαφωτιστικός και καθόλου… κολακευτικός για τους Έλληνες.
Αρχικά, υπάρχουν πολλές διαφορετικές μέθοδοι μέτρησης μεταξύ των οποίων η αυτοαναφορά και η μέτρηση από κλινικό ερευνητή, οι οποίες σαφώς δε μπορούν να συγκριθούν μεταξύ τους.
Τέλος στο μύθο του Greek lover και των… προσόντων του – Δείτε το χάρτη με το μέσο όρο του πέους ανά τον κόσμο [εικόνες]
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το onmed.gr, το υπό μελέτη δείγμα μπορεί να μην είναι απολύτως αντιπροσωπευτικό, καθώς πρόκειται για ένα ευαίσθητο ζήτημα και αρκετοί άνδρες –κυρίως όσοι νιώθουν ανασφαλείς για τα προσόντα τους– ίσως δεν είναι πρόθυμοι να συμμετάσχουν σε σχετικές έρευνες.
Παρόλα αυτά, τα διαθέσιμα δεδομένα υποδεικνύουν ότι παρατηρούνται σημαντικές διαφορές στο μέγεθος του πέους μεταξύ των διαφόρων χωρών.
Τέλος στο μύθο του Greek lover και των… προσόντων του – Δείτε το χάρτη με το μέσο όρο του πέους ανά τον κόσμο [εικόνες]

Η χώρα μας φαίνεται να βρίσκεται αρκετά χαμηλά στην κλίμακα, με το μέσο μήκος να είναι τα 12,18 εκατοστά! Δείτε τα μεγέθη όλων των χωρών ΕΔΩ.
Μία θεωρία που εξηγεί πιθανώς γιατί παρατηρούνται σημαντικές διαφορές ανάμεσα στους πληθυσμούς διαφορετικών ηπείρων –για παράδειγμα, η διαφορά είναι σημαντική ανάμεσα στις αφρικανικές και τις ασιατικές χώρες– είναι η διαδικασία της εξέλιξης, η οποία υποδεικνύει ότι η ανάπτυξη του ανδρικού αναπαραγωγικού καθορίστηκε από τη διαθεσιμότητα ανδρών και γυναικών άρα και από τον ανταγωνισμό ανάμεσα στους άνδρες κάθε μικρής κοινότητας