Latest News

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Παραιτήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Κώστας Ήσυχος

Παραιτήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Κώστας ΉσυχοςΣτη διάθεση του πρωθυπουργού βρίσκεται η υπουργική του θέση, όπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Κώστας Ήσυχος, μετά τη διαφοροποίησή του στη χθεσινή ψηφοφορία...
στη Βουλή.
«Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έχει και την αυτογνωσία, την εμπειρία αλλά και την κουλτούρα να έχει μια διαφορετικότητα σε μια κρίσιμη στιγμή, για τη χώρα, για το λαό. Υπό την έννοια αυτή, εγώ δηλώνω ότι είμαι στην διάθεση του πρωθυπουργού σε ό,τι αφορά τη θέση μου στην κυβέρνηση, αλλά είναι αυτονόητο ότι αυτή η κυβέρνηση έχει ολόθερμα τη στήριξή μου στο να χαράξει το πρόγραμμα εκείνο που θα είναι συμβατό με τις δεσμεύσεις της», σημείωσε ο κ. Ήσυχος μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Και συνέχισε: «Αυτή είναι μια κυβέρνηση της Αριστεράς, η οποία θα προχωρήσει αταλάντευτα με τη στήριξή μου στο έργο της».
«Η συνείδηση του κάθε βουλευτή δεν εκφράζει μόνο τον εαυτό του, εκφράζει και τη συλλογική συνείδηση, όλων εκείνων που όλα αυτά τα χρόνια αγωνίστηκαν εναντίον των μνημονίων. Υπό την έννοια αυτή, από τη δική μου πλευρά και σε ό,τι με αφορά, έχει αμέριστα την ψήφο εμπιστοσύνης όποτε τη χρειαστεί αυτή η κυβέρνηση», ανέφερε.