Latest News

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Άλλος έχει τ΄όνομα και άλλος τη χάρη: Οι Ελληνίδες το προτιμούν… ομαδικό! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μπορεί οι Ελληνίδες να φημίζονται για το γεγονός ότι είναι «δύσκολες» γυναίκες σε σχέση με τις υπόλοιπες, ωστόσο οι φαντασιώσεις τους αποδεικνύουν ότι...
είναι καταπιεσμένες. 
Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς ότι σε ένα από τα πιο διαδεδομένα και συνηθισμένα ταμπού στις σεξουαλικές σχέσεις, το ομαδικό σεξ, οι γυναίκες αποδείχτηκε ότι το φαντασιώνονται και το θέλουν περισσότερο από τους άνδρες.
Όπως δημοσιεύεται στην online πλατφόρμα του BlindChat:
Οι εκπλήξεις:
- Ενώ περιμέναμε οι άντρες που δε θα ήθελαν τρίο να είναι πολύ λίγοι, τα νούμερα μας διέψευσαν. 2 στους 5 άντρες σε όλη την Ελλάδα έχουν αρνητική στάση πάνω στο θέμα.
- Οι διαφορές ανάμεσα στους άντρες και στις γυναίκες στις ίδιες διοικητικές περιφέρειες είναι αρκετά μεγάλες δημιουργώντας μεγάλο χάσμα στις επιθυμίες τους. Οι περιφέρειες με τις μικρότερες διαφορές είναι η «Ανατολική Μακεδονία & Θράκη» και η «Ήπειρος»
- Τα δύο άκρα στις προτιμήσεις των αντρών από περιφέρεια σε περιφέρεια έχουν διαφορά 18% ενώ στις γυναίκες είναι 71%
Τι λένε οι άντρες;
Παρακάτω μπορείτε να δείτε το infographic με τα ποσοστά των αντρών που δε θα ήθελαν να δοκιμάσουν ομαδικό σεξ. Βλέποντας το ιαπιστώνεται ότι τα υψηλότερα ποσοστά ανδρών που θέλουν ομαδικό σεξ είναι στην Στερεά Ελλάδα και στην Ανατολική Πελοπόννησο. Το υψηλότερο ποσοστό, 54,93%, είναι στην Ανατολική Πελοπόννησο.
omadiko-sex-ellada-500
Τι λένε οι γυναίκες;
Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε τα ποσοστά γυναικών ανά διοικητική περιφέρεια που θα ήθελαν να δοκιμάσουν (αν δε το έχουν κάνει ήδη) ομαδικό σεξ με 3 ή περισσότερα άτομα. Από το γράφημα διαπιστώνεται ότι η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα από τη Στερεά Ελλάδα και την Δυτική Μακεδονία προτιμά το ομαδικό σεξ. Για την ακρίβεια, το 96,15% και το 94,44% από την Δυτική Μακεδονία και την Στερεά Ελλάδα προτιμούν το ομαδικό σεξ.
omadiko-sex-ellada1-500