Latest News

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Δημοψήφισμα: Ψήφισαν οι πολιτικοί αρχηγοί


Δημοψήφισμα 2015: Πού θα ψηφίσουν ο Τσίπρας και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοίΠρωί πρωί πήγαν οι πολιτικοί αρχηγοί στις κάλπες προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για το κρίσιμο δημοψήφισμα...
στη χώρα.
Στις 7.10 ψήφισε πρώτος ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου, στο 320ο Εκλογικό Τμήμα (Γυμνάσιο Νέας Ερυθραίας), και λίγο πριν τις 8 ψήφισε στη Θεσσαλονίκη ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλής.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00 το πρωί, στο 583o εκλογικό τμήμα Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, το οποίο στεγάζεται στο 3ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ψήφισε στο 661ο εκλογικό τμήμα, στο κτίριο των 27ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κερκύρας, Κασταλίας και Χιλιανδαρίου στην Κυψέλη.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς ψήφισε το πρωί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλο.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ψήφισε στο 2ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου.
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, στο 2o Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας στο 397o εκλογικό τμήμα, στις 10.30 το πρωί.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στη Γλυφάδα, στο 1986ο εκλογικό τμήμα (2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας).
Στο 100ο Δημοτικό σχολείο Αθηνών ψήφισε στις 11.00 το εκλογικό της δικαίωμα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα ψηφίσει στις 12:00, στο 8ο δημοτικό σχολείο Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος ψήφισε στις 10:30 το πρωί στο 6ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, στο 132ο Εκλογικό Τμήμα.