Latest News

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Τσάμπιονς Λιγκ: Οι super sexy γυναίκες του τελικού- Η άλλη μάχη της κερκίδας για την κούπα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Λίγο πριν την σέντρα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, τα φώτα πέφτουν από τους πρωταγωνιστές των δύο ομάδων, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα, και στρέφονται στις σέξι...
συντρόφους τους. 


Έχουν άλλωστε και αυτές το δικαίωμα να κλέψουν λίγη από την δόξα των αγαπημένων τους. Από τη μια πλευρά λοιπόν, η Ιλάρια Ντ’ Αμίκο του Μπουφόν και από την άλλη η Αντονέλα Ροκούτσο του Μέσι. 

Το SDNA έψαξε και βρήκε τις WAGS του τελικού και σας τις παρουσιάζει. Σύγκριση δεν μπορούσαμε να κάνουμε, θα ήταν κρίμα και άδικο. 

Δείτε μόνοι σας και κρίνετε αν θέλετε ποια πρέπει να πάρει τον τίτλο!

Κάρλα Μπάρμπερ: Σύντροφος του Αλβάρο Μοράτα 
Την Μις Ισπανία 2010 έχει στο πλευρό του ο Αλβάρο Μοράτα. Ο επιθετικός της Γιουβέντους έκλεψε την καρδιά της 25χρονης Κάρλα Μπάρμπερ από την πρώτης στιγμή της γνωριμίας τους. Ήταν έρωτας κεραυνοβόλος λένε τα ισπανικά Μέσα.  Η Κάρλα κατάγεται από το Λας Πάλμας έχει ύψος 1,76 (δεν την λες και πρώτο μπόι για μοντέλο) αλλά αυτή… γυάλισε στον Μοράτα και εμάς μας περισσεύει. 




 
Ιλάρια Ντ Αμίκο: Σύντροφος του Τζανλουίτζι Μπουφόν
Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν δεν θεωρείται απλά από τους καλύτερους τερματοφύλακες, αλλά και από τους πιο καλόγουστους άντρες. Μετά τον χωρισμό του με το σέξι μοντέλο Αλένα Σερέντοβα, βρήκε μια εξίσου εντυπωσιακή σύντροφο. Πρόκειται για την Ιλάρια  Ντ Αμίκο η οποία είναι συνάδελφος αθλητικού ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα. Κατά καιρούς έχει κάνει την εμφάνιση της σε τηλεοπτικές εκπομπές κάνοντας τη αρκετά δημοφιλή στην Ιταλία. Η μελαχρινή δημοσιογράφος γεννήθηκε στη Ρώμη πριν από 41 χρόνια και αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως κρατιέται μια χαρά για τα χρονάκια της. Δεν νομίζω άλλωστε να την είχε στο πλευρό του ο Τζανλουίτζι αν ήταν… ακατάλληλη!  





Μαρτίνα Μακάρι: Σύντροφος του Λεονάρντο Μπονούτσι
Μπορεί να είναι μητέρα αλλά έχει κορμί λαμπάδα! Η σύζυγος του Λεονάρντο Μπονούτσι είναι από τα πιο γλυκά πλάσματα που έχουν υπάρξει ποτέ σε κερκίδες γηπέδων. Στη μηχανή αναζήτησης όσο και αν ψάξεις δύσκολα θα βρεις φωτογραφίες της χωρίς τον28χρονο αμυντικό της Γιουβέντους. Και παρότι δεν υπάρχουν τολμηρές φωτογραφήσεις της, αυτές οι δύο που ανακάλυψα με το μαγιό ήταν αρκετές για να την συμπεριλάβω στο σημερινό μας αφιέρωμα. 




Φεντερίκα Νάρτζι: Σύντροφος  του Αλεσάντρο Μάτρι
Φουλ επίθεση έκανε για να καταφέρει να ρίξει την Φεντερίκα Νάρτζι ο Αλεσάντρο Μάτρι. Ο 30χρονος φορ μπορεί να ζορίστηκε λιγάκι αλλά άξιζε ο κόπος καθώς βρίσκεται στην αγκαλιά του η Ιταλίδα καλλονή. Σύντροφος ποδοσφαιριστή λοιπόν η Φεντερίκα και δεν θα μπορούσε να μην επαγγέλλεται μοντέλο και παρουσιάστρια. Κατά καιρούς έχουν γραφτεί δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι η ομορφότερη WAG του πλανήτη. Εσείς τι λέτε; Εντυπωσιακή σέξι και ταυτόχρονα γλυκιά αλλά σίγουρα θα υπάρχουν και καλύτερες.  





Σακίρα: Σύντροφος του Ζεράρ Πικέ 
Πολλοί  ζηλεύουν τον Ζεράρ Πικέ (εγώ προσωπικά έχω αντίθετη άποψη) που έχει στο πλευρό του την Σακίρα. Είναι πληθωρική, γλυκούλα αλλά μέχρι εκεί. Τι να κάνω όμως που το κοινό την θεωρεί σέξι και πρέπει να την προσθέσω στο σημερινό αφιέρωμα; Για αρχή θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα σας παρουσιάσω μερικές φωτογραφίες της αγαπημένης του Ισπανού άσου (μου). 





Αντονέλα Ροκούτσο: Σύντροφος του Λιονέλ Μέσι
Από τα 18 του χρόνια έχει στο πλευρό του την Αντονέλα Ροκούτσο o Λιονέλ Μέσι. Ο 27χρονος άσος της Μπαρτσελόνα  ξέρει να παίζει μπάλα και εκτός αγωνιστικού χώρου, αφού δεν θα μπορούσε να έχει βρει καλύτερη μητέρα για τα παιδιά του(περιμένουν για δεύτερη φορά τον…πελαργό) από την μελαχρινή και καλλίγραμμη Αντονέλα.






Μελίσα Χιμένες: Σύντροφος Μαρκ Μπάρτρα
Από μικρό θα βάλει στα βάσανα τον Μαρκ Μπάρτρα, η Μελίσα Χιμένες. Ο  χαφ της Μπαρτσελόνα  όπως αποκάλυψε πριν από περίπου τρεις μήνες, θα γίνει πατέρας. Σύντομα δεν θα έχει μόνο την σέξι Μελίσα να τον καμαρώνει από τα επίσημα του Κάμπ Νόου, αλλά και την κορούλα τους. Ο 24χρονος Ισπανός δηλώνει φουλ ερωτευμένος με την μέλλουσα μητέρα του παιδιού του και εύχεται να κλείσει σούπερ η χρονιά κατακτώντας το Tσάμπιονς Λίγκ.



 SDNA