Latest News

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

"Όλοι Φώφη" δεν ψήφισαν στον Δήμο Πειραιά- Προεκλογικό κέντρο το δημαρχείο της Κοραή


Αν και τελικά η Φώφη Γεννηματά επικράτησε στη μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο τα αποτελέσματα στο Δήμο Πειραιά δεν ήταν και...
τα αναμενόμενα.

Ο δήμαρχος μπορεί να δηλώνει ότι  δεν είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ, αλλά στήριξε ανοικτά την υποψηφιότητα της προσωπικής του φίλης για την προεδρία του κόμματος.  
Σύμφωνα με πληροφορίες, το δημαρχείο της Κοραή είχε μετατραπεί άτυπα τον τελευταίο καιρό σε προεκλογικό κέντρο της Φώφης Γεννηματά με τα τηλέφωνα να δίνουν και να παίρνουν, ενώ έγιναν και συναντήσεις με τοπικά στελέχη για την προώθηση της υποψηφιότητάς. 
Ωστόσο τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης δεν ήταν τα καλύτερα που θα μπορούσε να περιμένει κανείς με δεδομένη την στήριξη της διοίκησης του Δήμου, καθώς η εκλεκτή του δημαρχείου της Κοραή ήρθε δεύτερη με 176 ψήφους. 
Για την ιστορία, ο Ανδρέας Λοβέρδος έκοψε πρώτος το νήμα με 229 ψήφους στον Πειραιά. Η πρωτιά Λοβέρδου λέγεται ότι αποδίδεται κυρίως στην υποστήριξη του πρώην νομάρχη Γιάννη Μίχα, ο οποίος έχει αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά φαίνεται πως διατηρεί επηροή κυρίως στο παλαιό παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ από τον συνδικαλιστικό χώρο. 
Ο τρίτος υποψήφιος  Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος πήρε 152 ψήφους στον Δήμο Πειραιά, ενώ πήγε καλύτερα στα νησιά του Αργοσαρωνικού, έχοντας στο πλευρό του τον πρώην βουλευτή Δημήτρη Καρύδη, όπως τουλάχιστον κυκλοφορεί κάτω στο λιμάνι...