Latest News

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

"Κόλαση" στο Δημοτικό Συμβούλιο του Πειραιά - "Εκτός εαυτού" αποχώρησε ο δήμαρχος


Απίστευτη εξέλιξη είχε πριν από λίγο η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά. Ξαφνικά ανέβηκαν οι τόνοι με αποτέλεσμα να αποχωρήσει σε έξαλλη κατάσταση...
ο δήμαρχος! 

Αν και η συνεδρίαση κυλούσε ήσυχα σχεδόν επί ένα δίωρο, ξαφνικά και χωρίς ιδιαίτερο λόγο έγινε... χαμός.
Λίγο πριν μπουν στα θέματα της ημερησίας, ανέβηκε στο βήμα ο εκπρόσωπος των εστιατόρων Γιάννης Τσάκος, ο οποίος έθεσε ξανά το θέμα με τα πρόστιμα των καταστηματαρχών, που καλούνται να ξαναπληρώσουν τέλη στο Δήμο Πειραιά.
Μετά άρχισαν να τοποθετούνται οι δημοτικοί σύμβουλοι. Μιλώντας ο δημοτικός σύμβουλος Χαράλαμπος Τουμπέκης ζήτησε συγνώμη από τους επαγγελματίες που δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες για τα πρόστιμα, ζητώντας από τον δήμαρχο να πάει στον υπουργό για να βρεθεί λύση.
Η τοποθέτηση του φαίνεται ότι εκνεύρισε τον δήμαρχος ο οποίος άρχισε να του απαντά σε υψηλούς τόνους, επειδή όπως είπε, ήταν τότε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος που υπέγραψε τα πρόστιμα λίγο πριν αποχωρήσει η προηγούμενη δημοτική αρχή. 
Σε έξαλλη κατάσταση ο δήμαρχος κατέβηκε από το βήμα, λέγοντας πως είναι πρώτη φορά που φεύγει από την αίθουσα γιατί δεν μπορεί να ακούει αυτά τα πράγματα, όπως φαίνεται στην φωτογραφία του Reportaz Net.
Την στιγμή που αποχωρούσε η δημοτική σύμβουλος, σύζυγος του πρώην αντιδημάρχου Μελίνα Φύκια έκανε λόγο "για σόου του δημάρχου". 
Λίγη ώρα αργότερα, ο δήμαρχος επέστρεψε στην αίθουσα, αλλά ήταν εμφανώς εκνευρισμένος. 
Η συζήτηση συνεχίστηκε σε υψηλούς τόνους με φωνές από τους αγανακτισμένους καταστηματάρχες που ζητούσαν να βρεθεί λύση ώστε να μην πληρώσουν ξανά τα πρόστιμα...