Latest News

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΟΑΕΔ: Προγράμματα κοινωφελούς εργασίας στους δήμους. Τα αποτελέσματα


ΟΑΕΔ, Προγράμματα κοινωφελούς εργασίας στους δήμους. Τα αποτελέσματαΑναρτήθηκαν στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ, στην ενότητα Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες-Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2015, στο πλαίσιο της υπ' αριθμ. 2/2015 Δημόσιας Πρόσκλησης τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα για...
32.433 ανέργους.


Αναλυτικά:
Α. Ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης στο «Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2015», ο οποίος περιλαμβάνει 32.433 ωφελούμενους–εγγεγραμμένους ανέργους στα Μητρώα του ΟΑΕΔ, ηλικίας 18 ετών και άνω, που επελέγησαν για να εργαστούν με πλήρη απασχόληση επί 5 μήνες σε Δήμους της χώρας.
Β. Ο Πίνακας Αποκλειομένων για το ίδιο Πρόγραμμα.
Ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών πινάκων μπορούν να υποβληθούν από σήμερα Τετάρτη 3 Ιουνίου, στις 08:00 μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 και ώρα 12:00 το μεσημέρι. Οι ενστάσεις υποβάλλονται με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, ενώ τυχόν απαραίτητα δικαιολογητικά μπορούν να κατατεθούν έως την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 και ώρα 15.00.
Ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης των ωφελούμενων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων θα καταρτιστούν και θα ανακοινωθούν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής και εξέτασης των ενστάσεων.
Οι συμμετέχοντες στη διαδικασία μπορούν να αναζητήσουν τη σειρά κατάταξής τους στον Προσωρινό Πίνακα Κατάταξης Ανέργων ή τον λόγο αποκλεισμού τους στον Πίνακα Αποκλειομένων, με τον Αριθμό Πρωτοκόλλου της αίτησης (τον κωδικό αριθμό της αίτησης) στην . ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ,www.oaed.gr