Latest News

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Αυτοί είναι οι λόγοι που αποπέμφθηκε αντιδήμαρχος

Για χαμηλό βαθμό συνεννόησης και συνεργασίας με τον δήμαρχο και τα υπόλοιπα στελέχη της δημοτικής αρχής, αποπέμφθηκε αντιδήμαρχος από τον...
Δήμο Πόρου.

     Στην αποπομπή της Αντιδημάρχου Πόρου Αγγελικής Μακρή προέβη ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, ο Γ. Δημητριάδης ζήτησε στις 11.6.2015 την παραίτηση της Αντιδημάρχου, και η κ. Μακρή την υπέβαλε χθες 25.6.2015, δηλώνοντας ταυτόχρονα και την ανεξαρτητοποίησή της από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας «για λόγους ευθιξίας». Οι λόγοι της αντικατάστασης της κ. Μακρή (όπως τής τέθηκαν και εγγράφως) έγκεινται στον χαμηλό βαθμό συνεννόησης και συνεργασίας της με τον Δήμαρχο και τους υπόλοιπους συμβούλους της πλειοψηφίας, και στην εκ μέρους της μη τήρηση της ιεραρχίας στις μεταξύ τους σχέσεις, καθώς με αυτόνομες ενέργειές της λειτουργούσε κατά παράβαση ή εν αγνοία των εντολών και υποδείξεων του Δημάρχου. Οι λόγοι αυτοί προκαλούσαν σοβαρή δυσλειτουργία στην απόδοση και το έργο της δημοτικής αρχής και κατέστησαν επιτακτική την αντικατάστασή της.
  
   Νέος Αντιδήμαρχος θα ορισθεί ο δημοτικός σύμβουλος Τάσσος Παπαχρήστου, με αρμοδιότητες που θα προσδιορισθούν με επικείμενη Απόφαση Δημάρχου.