Latest News

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Παρέμβαση Μαρινάκη για τις εξελίξεις στη χώρα


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώτος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε στις δραματικές εξελίξεις για την οικονομία της χώρας μετά την ανακοίνωση για...
το δημοψήφισμα. 
Μιλώντας στο παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7, ευχήθηκε το καλύτερο για την Ελλάδα σε αυτή τη στιγμή της δοκιμασίας.
 "Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε ως χώρα, είπε χαρακτηριστικά.
 Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Μαρινάκης συζήτησε με τους  φιλάθλους  για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν  και ως πολίτες, μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα  και τόνισε για μία ακόμη φορά πως εκείνος παραμένει εγγυητής για το μέλλον του συλλόγου, ο οποίος έχει δομηθεί τα τελευταία χρόνια και ποδοσφαιρικά, αλλά και οικονομικά, επάνω σε πολύ στέρεες βάσεις.

Κατά τα λοιπά, ερωτηθείς για θέματα του σχεδιασμού της ομάδας, για την επόμενη σεζόν, ο Β. Μαρινάκης απάντησε: «Ο σχεδιασμός έχει ήδη γίνει, προχωράμε και είμαι βέβαιος ότι οι άνθρωποι που κανονίζουν το θέμα των μεταγραφών θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, ώστε η ομάδα να είναι πολύ δυνατή και να ανταποκριθεί σε όλους τους στόχους».
Όσο για τον Ολυμπιακό μας να ξέρετε ότι θα είναι πρωταθλητής, όπως το επιβάλλει η ιστορία του και όπως επιθυμούμε όλοι μας». στο οποίο εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της ομάδας τη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε, που συνοδεύτηκε με την άνοδο στην 22η θέση της κατάταξης της UEFA, ενώ τόνισε για άλλη μία φορά πως θα παραμείνει εγγυητής για το μέλλον του συλλόγου.