Latest News

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Ποια είναι η θέση του δημάρχου για τον Μαρινάκη

Ένα "κύμα" συμπαράστασης προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη έχει αρχίσει να εκδηλώνεται κάτω στο λιμάνι...
του Πειραιά, όπως είχε προαναγγείλει το Reportaz Net.(ΕΔΩ) 

Ήδη έχουν αρχίσει να βγαίνουν δημόσια και να στηρίζουν με ανακοινώσεις τους τον πρόεδρο της ερυθρόλευκης ομάδας, ενώ αναμένεται να ακολουθούσουν το επόμενο διάστημα κι άλλοι φορείς της πόλης. 

Ο Σεραφείμ στηρίζει Μαρινάκη: «Ατεκμηρίωτη η πρόταση εναντίον του» - MediaΑπό τους πρώτους ήταν ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος εξέφρασε την στήριξη του στον Βαγγέλη Μαρινάκη, χαρακτηρίζοντας  «ατεκμηρίωτη την πρόταση εναντίον του»(ΕΔΩ) 
Την ίδια ώρα απλοί οι οργανωμένοι οπαδοί της ΘΥΡΑ 7, αλλά και απλοί φίλαθλοι της ομάδας έστειλαν μηνύματα στήριξης στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη, κάνοντας λόγο για τον άδικο και στημένο πόλεμο που δέχεται ο πρόεδρος της ομάδας του Ολυμπιακού. (ΕΔΩ)
Ακολούθησαν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού που εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία στηρίζουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη Μαρινάκη(ΕΔΩ)


Ωστόσο εκείνο που έχει κάνει μεγάλη εντύπωση κάτω στο λιμάνι είναι η στάση του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, ο οποίος δεν έχει πάρει ακόμα δημόσια θέση για το θέμα. 
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν είναι μόνο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Είναι ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού της πλειοψηφίας "Πειραιάς Νικητής", αλλά αποτελεί την "ψυχή" της σημερινής διοίκησης του Δήμου Πειραιά με τις δωρεές και τις χορηγίες του στην πόλη.

@ Αλήθεια, ποια είναι η θέση του δημάρχου και 5ου αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την περιπέτεια του Βαγγέλη Μαρινάκη; 

Μήπως θα έπρεπε να έχει βγει ήδη δημόσια να κάνει δήλωση στήριξης στον πρόεδρο, όπως έκανε ο Μητροπολίτης Πειραιώς; 
Τι μπορεί να σημαίνει αυτή η σιωπή του δημάρχου της πόλης; Γιατί έχει υπάρξει αυτή η ολιγωρία από τη δημοτική αρχή Πειραιά;
Τα ερωτήματα αυτά χρειάζεται ν' απαντηθούν σύντομα, γιατί η σιωπή δεν είναι η καλύτερη στάση σε τέτοιες περιπτώσεις και θα επανέλθουμε...