Latest News

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Αύριο στον ανακριτή ο Βαγγέλης Μαρινάκης


Αύριο αναμένεται -εκτός απροόπτου- να απολογηθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Βαγγέλης Μαρινάκης στον... ανακριτή διαφθοράς.



Στην Ευελπίδων βρέθηκε σήμερα ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, για την εγκληματική οργάνωση... στο ποδόσφαιρο. Με τις επισκέψεις των Σαρρή και Μαρινάκη ολοκληρώνεται ο κύκλος των απολογιών στον ανακριτή για την εγκληματική οργάνωση. Συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ θα απολογηθεί, σήμερα Τετάρτη (17/6), ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα απολογηθεί την Πέμπτη (18/6). Πάντως, υπήρξε ένα σενάριο που έκανε λόγο για αίτημα του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ προς τον Γιώργο Ανδρεάδη, να εξαιρεθεί από την διαδικασία, όμως κάτι τέτοιο διαψεύσθηκε από τους νομικούς του.
Η σημερινή μέρα είναι για τον Γιώργο Σαρρή, ο οποίος βρίσκεται στο γραφείο του ανακριτή διαφθοράς για να απολογηθεί για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Τετάρτης  στην Ευελπίδων βρέθηκε και ο Κυριάκος Θωμαΐδης, ο οποίος πιθανόν προσήλθε ως μάρτυρας...