Latest News

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

"Γαλάζια οικονομία" και πίτσες μπλε στο λιμάνι...

Αν κάποιος έτυχε να διαβάσει τη συνέντευξη του δημάρχου σε κυριακάτικη εφημερίδα, τότε μάλλον θα μπερδεύτηκε και θα νόμιζε ότι βρίσκεται σε...
προεκλογική περίοδο. 
Σα να μην πέρασε μια μέρα επαναλαμβάνει σχεδόν κατά γράμμα όσα υπόσχονταν γενικά και αόριστα  πριν από  ένα χρόνο όταν διεκδικούσε το Δήμο Πειραιά. 
Μιλώντας στο "Βήμα" λέει ξανά τα ίδια για το στοίχημα κατά της ανεργίας, το λιμάνι, την καθαριότητα, τα δικαστήρια, τα σχέδια για την πόλη. 
Αυτό μπορεί να δείχνει ότι παραμένει σταθερός στις θέσεις του, αλλά το κακό είναι ότι διανύει ήδη το δέκατο μήνα της δημαρχιακής του θητεία. 
Έτσι θα περίμενε κανείς -όχι φυσικά να έχει υλοποιήσει όσα υποσχέθηκε προεκλογικά- να κάνει ένα απολογισμό των όσων έκανε ο ίδιος ή τουλάχιστον να είχε κάτι πιο συγκεκριμένο να πει σε όσους τον πίστεψαν και τον ψήφισαν για όσα δεν έχει κάνει ακόμα. 
Ενδεικτικά να αναφέρουμε, για παράδειγμα, πως θα κερδίσει το στοίχημα κατά της ανεργίας με τη "γαλάζια οικονομία", όταν δέκα μήνες τώρα θητείας δεν έχουν δει μια νέα θέση εργασίας στο λιμάνι, ενώ προεκλογικά έλεγε πως πρέπει να "κοιτάξουμε προς τη θάλασσα" και μοίραζε υποσχέσεις για 35.000 νέες θέσεις στον Πειραιά;

@  "Γαλάζια οικονομία", όπως λέμε πίτσες μπλε κάτω στο λιμάνι;