Latest News

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Αυτοί υπόσχονται νέο κολυμβητήριο σε στρατόπεδο που δεν έχει παραχωρηθεί στο Δήμο Πειραιά

Μπορεί ν' ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό και αποκαλύπτει τις ψεύτικες υποσχέσεις που μοιράζουν στο...
Δήμο Πειραιά. 
Ο πρώην δήμαρχος έλεγε ότι το στρατόπεδο Σακελλίωνα στα Καμίνια παραχωρήθηκε στο Δήμο και φωτογραφίζονταν με τον τότε αρμόδιο υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλος.
Προεκλογικά ο νυν δήμαρχος υπόσχονταν ότι σχεδιάζει να κατασκευάσει νέο κολυμβητήριο στο χώρο του στρατοπέδου, ενώ την ίδια εξαγγελία είχε κάνει και πρόσφατα με αφορμή τη διεξαγωγή του ευρωπαϊκού τελικού στο πόλο γυναικών.(ΕΔΩ)

Το θέμα αποκάλυψε ο επικεφαλής του συνδυασμού και Δημοτικού Συμβούλου κου Αντώνη Καλογερόγιαννη μιλώντας στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά. 



Ο ίδιος ανέφερε τα εξής:



- Στο προεκλογικό σας πρόγραμμα κε Δήμαρχε, είχατε υποσχεθεί την δημιουργία σύγχρονου κλειστού κολυμβητηρίου στο Στρατόπεδο Σακελλίωνα, στην περιοχή του Απόλλωνα Καμινίων. Μετά από ερώτημα που υπεβλήθη στο
ΥΠ.ΕΘ.Α. και μετά από επαφές με στελέχη του Υπουργείου, διαπίστωσα ότι το εν λόγω στρατόπεδο δεν έχει παραχωρηθεί στο Δήμο Πειραιά και δεν υπάρχει κανένα υπογεγραμμένο συμφωνητικό παραχώρησης μεταξύ Δήμου και Υπουργείου. Τελικά, το μόνο που έκανε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή ήταν να βγάζει φωτογραφίες με Υπουργούς και να λέει μεγαλόσχημα λόγια, χωρίς ουσία και αντίκρισμα. Τελικά, τι προβλέπεται να γίνει με το στρατόπεδο Σακελλίωνα ; Εμείς, ως συνδυασμός ¨ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» , ζητάμε την άμεση συνάντηση σας με την πολιτειακή και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου ( και σε αυτό μπορούμε να συνεισφέρουμε) ώστε να διευθετηθεί ΟΡΙΣΤΙΚΆ η τύχη του Στρατοπέδου Σακελλίωνα και να μην χαθεί ένας χώρος σημαντικός για την ποιότητα της ζωής των κατοίκων των Καμινίων και του ευρύτερου Πειραιά. Προτείνουμε την άμεση δημιουργία ενός σχεδίου αξιοποίησης του Στρατοπέδου και την υποβολή του συγκεκριμένου σχεδίου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ώστε να προχωρήσει άμεσα η ανάπλαση της περιοχής αυτής".

@ Αν κάποιοι δεν δούλευαν ψιλό γαζί τον κόσμο τότε μάλλον φαίνεται πως "την πάτησαν", αφού τελικά το στρατόπεδο δεν έχει παραχωρηθεί ακόμα στο Δήμο, κάτι όμως που όφειλαν να γνωρίζουν όχι μόνο όταν έφτιαχναν το προεκλογικό τους πρόγραμμα, αλλά και μετά από δέκα μήνες θητείας...